Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bevestigd: System Shock remake komt in maart 2023 uit

Zet laatste grote stappen richting release.

Ontwikkelaar Nightdive Studios bevestigt via Kickstarter dat de System Shock remake in maart 2023 uitkomt. De game zit in de laatste fase van de ontwikkeling en moet enkel nog wat worden bijgeschaafd.

De ontwikkelaar beseft dat het niet de eerste keer is dat hij een voorlopige lanceerperiode aankondigt. Hij gelooft echter dat het deze keer wel zal lukken om de deadline te halen.

Sinds de start van de ontwikkeling sloot uitgever Prime Matter zich aan bij het project. Daardoor kan Nightdive Studio meer tijd vrijmaken voor het verbeteren van de levenskwaliteit, het verhelpen van bugs en lokalisatie-ondersteuning van de game.

Oorspronkelijk zou de game in 2017 uitkomen, maar na het vele uitstel en de tijdelijke pauze van de ontwikkeling van System Shock Remastered in 2018 werd het al snel 2022.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

System Shock

PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties