Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bevestigd: Shadow Warrior 3 komt op 1 maart uit

En Lo Wang krijgt een nieuwe stemacteur.

Uitgever Devolver Digital heeft via een nieuwe trailer de Shadow Warrior 3 releasedatum officieel bekendgemaakt. De game is vanaf 1 maart beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Een grote verrassing is de aankondiging niet, want de Shadow Warrior 3 releasedatum was vorige maand al gelekt via de PlayStation Store en de Xbox Store. Wel opvallend aan de trailer is dat hoofdpersonage Lo Wang in deze game een nieuwe stemacteur heeft. Hij wordt niet langer vertolkt door Jason Liebrecht, maar door Mike Moh. Die speelder eerder al Ryu in Street Fighter: Resurrection.

Cover image for YouTube videoShadow Warrior 3 | March 1 | PS4 XB1 & PC

Daarnaast vestigt de trailer op humoristische wijze nog even de aandacht op enkele nieuwe features in Shadow Warrior 3 zoals wall running, een grappling hook en environmental kills. De game kost 50 euro en wie een pre-order plaatst, krijgt meteen toegang tot de eerste twee games in de reeks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties