Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bevestigd: Rebirth Island komt naar Call of Duty: Warzone

Evenals de nieuwe operator Stitch.

Een nieuwe trailer voor Call of Duty: Warzone lijkt de eerdere geruchten te bevestigen dat Rebirth Island aan de game wordt toegevoegd. In de trailer krijgen we ook de nieuwe operator Vikhor 'Stitch' Kuzmin te zien.

Wat Rebirth Island precies is, is nog niet officieel bevestigd. Dataminers ontdekten vorige week echter al heel wat info in de game files. Volgens hen is Rebirth Island gebaseerd op de Alcatraz-map uit Blackout en wordt het een standalone map voor battle royale-games.

In de trailer spreekt de nieuwe operator Stitch ook over zware straffen in de goelags. Dat kan mogelijk verwijzen naar de aankondiging van Activision vorige week over een vernieuwde goelagervaring. Wat er daar precies verandert, is nog onduidelijk.

Op de definitieve bevestiging van dit alles is het nog even wachten. Activision heeft immers Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season One met een week uitgesteld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties