Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bevestigd: Godfall krijgt PlayStation 4-port

Valt voor last-gen.

Godfall krijgt samen met de Fire & Darkness-uitbreiding en de Lightbringer update op 10 augustus een port op de PlayStation 4. Dat onthult Gearbox in een trailer.

De game krijgt op 10 augustus ook cross-gen play waardoor spelers op de PlayStation 4 en PlayStation 5 de game samen kunnen spelen.

De Fire & Darkness-DLC voegt daarnaast ook een nieuw verhaal aan de game toe waarin je het opneemt tegen nieuwe vijanden en bosses en nieuwe challenges moet voltooien. Fire & Darkness voorziet de game ook van nieuwe trophies. Lightbringer doet daar nog een schepje bovenop en zorgt ervoor dat je aan de slag kunt met nieuwe endgame content, 50 extra Valorplate skins en 40 nieuwe items die je ontgrendelt via de bovenstaande challenges.

Daar stopt het niet, want Gearbox laat op 10 augustus ook de bèta van de matchmaking-functie op ons los. Daardoor kun je het verhaal van de game samen spelen met je vrienden of elkaar helpen bij stukken van het verhaal waar je zelf niet verder raakt.

Dat Gearbox de game een port op de PlayStation 4 geeft, is geen grote verrassing. Eerder kreeg Godfall een rating op de PlayStation 4.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties