Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bevestigd: Call of Duty 2021 wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games

Ook integratie met Warzone nogmaals bevestigd.

Tijdens een financiële rapportering voor de aandeelhouders van het bedrijf heeft Activision Blizzard-COO Daniel Alegre officieel bevestigd dat Call of Duty 2021 wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games. De release van de game staat gepland voor deze herfst.

Een officiële titel voor de game is er nog niet. Volgens geruchten is de werktitel Call of Duty WW2: Vanguard, en is er een grote kans dat dat meteen ook de definitieve titel wordt. Volgens Alegre is de game in elk geval "gebouwd voor de nieuwe consolegeneratie met grafische verbeteringen in zowel de campaign, multiplayer als co-op".

Daarnaast bevestigt Activision ook nogmaals dat de nieuwe Call of Duty wordt geïntegreerd in Warzone. Hoe dat precies gebeurt, is nog onduidelijk. Vermoedelijk zal er net zoals dit jaar een overgangsperiode zijn waarin er tijdelijk zowel wapens uit Black Ops Cold War als Vanguard in de game zitten.

In 2017 stond Sledgehammer al aan het roer voor Call of Duty: WW2. Volgens de geruchten speelt de nieuwe game in de reeks zich opnieuw tijdens de Tweede Wereldoorlog af, mogelijk in een alternatieve tijdlijn. Op de website hebben we alle Call of Duty WW2: Vanguard geruchten voor je verzameld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties