Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda's handige Skyrim Creation Kit tutorials

Knutsel mee met de grootmeesters.

Na krap drie maanden avonturieren ken jij heel Skyrim natuurlijk inmiddels wel op je duimpje. Hoog tijd om je te verdiepen in de onlangs verschenen Skyrim Creation Kit om de grenzen van deze fantastische wereld eens flink uit te breiden! Of je nu van plan bent om spannende quests te schrijven of geweldige ideeën hebt voor een nieuwe stad, de krachtige toolkit geeft je volledige vrijheid om aan de slag te gaan.

Natuurlijk kan het ietwat intimiderend zijn om uit die schijnbaar bodemloze gereedschapsdoos precies de juiste hulpmiddelen te trekken die jij nodig hebt maar gelukkig heeft Bethesda daar aan gedacht. Door middel van een aantal heldere tutorial films leggen de grootmeesters zelf zeer uitvoerig de creatieve processen uit zodat je snel aan de slag kan gaan. Niet te missen voor de huis- tuin- en keukenknutselaar!

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties