Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda verontschuldigt zich voor Starfield-exclusiviteitsdeal

Begrijpt frustraties van de PlayStation-community.

Starfield-fans met een PlayStation 5 waren ongetwijfeld niet blij toen ontwikkelaar Bethesda onthulde dat de game enkel uitkomt op pc en Xbox Series X/S. Bethesda begrijpt die frustraties en laat dat nu ook weten in een interview met GameSpot.

Bethesda-topman Pete Hines vermeldt in het interview dat hij de frustraties van de fans maar al te goed begrijpt, maar dat hij niets aan exclusiviteit van Starfield kan doen. Hij begrijpt de angsten en zorgen van de PlayStation-community, want hij zelf is een fervente PlayStation 5-fan en zal games op dat platform blijven spelen. Verder verontschuldigd hij zich nog uitdrukkelijk bij de Starfield-fans in de PlayStation-community.

Volgens de Bethesda-topman zal de exclusiviteitsdeal ervoor zorgen dat Bethesda een betere game kan afleveren bij de release van Starfield. In ander Starfield-nieuws maakte de ontwikkelaar de Starfield releasedatum bekend en zei Bethesda dat Starfield een Han Solo simulator is.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties