Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda toont afbeeldingen die wijzen naar een nieuwe Wolfenstein

In ontwikkeling bij Starbreeze.

Via hun Twitter account heeft Bethesda enkele vage afbeeldingen vrijgegeven die mogelijk hinten naar een volgende Wolfenstein.

Eerst werd een mix van drie verschillende afbeeldingen getoond, daarna verscheen onderstaande foto. Veel valt er nog niet op te maken uit de cryptische screenshots, maar toch is de kans groot dat Bethesda binnen afzienbare tijd een volgende Wolfenstein zal aankondigen.

Die game zou in ontwikkeling zijn bij Machine Games, een Zweedse studio die in 2010 door Bethesda werd opgekocht en bestaat uit werknemers die eerder al Chronicles of Riddick en The Darkness maakten. Zij zouden al sinds 2010 bezig zijn aan de game die op de idTech5 game engine draait. De volgende Wolfenstein zou momenteel de codenaam Project Tungsten dragen. Tungsten wordt ook wel Wolfram genoemd.

Bethesda wist te vertellen dat de afbeeldingen niets te maken hebben met de game waar Bethesda momenteel zelf aan werkt. De aankondiging die snel zal volgen heeft dus niets te maken met Fallout of The Elder Scrolls.

I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties