Skip to main content

Bethesda onthult nieuwe beelden van Starfield

Teasefield.

Ontwikkelaar Bethesda verwent Starfield-fans en onthult in een nieuwe meerdelige minidocumentaire genaamd 'Into the Starfield' meer informatie en beelden over de game. In het eerste deel van de documentaire onthullen regisseur Todd Howard en medewerkers van Bethesda meer over de ontwikkeling van Starfield en hoe de ontwikkeling van voorgaande games hen hierbij heeft geholpen.

De minidocumentaire duurt zeven minuten en geeft je een voorsmaakje van de verschillende planeten, schepen en robots. Daarnaast krijg je ook een tekening te zien die suggereert dat je waarschijnlijk een kat als huisdier kunt nemen. Of dat betekent dat de titel een volwaardig companion-systeem bevat waarin je ook andere huisdieren kunt gebruiken, is niet duidelijk.

Bekijk op YouTube

Net zoals andere Bethesda-games bevat Starfield ook twee zogenaamde 'step-out-momenten' waarin je voor het eerst een stapje in de gamewereld zet. Hoe dat er juist uit gaat zien, houdt de regisseur nog voor zich.

Starfield komt op 11 november 2022 uit voor pc en Xbox Series X/S. PlayStation 5-eigenaars kunnen de games dus niet spelen. Daarom verontschuldigde Bethesda zich in juni al voor de Starfield-exclusiviteitsdeal.

Read this next