Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda onthult eerste speelbare personage Quake Champions

Zagen we niet aankomen.

Uitgever Bethesda Softworks onthult Nyx als eerste speelbare personage voor Quake Champions. Nyx is een 'Fathom Agent' die zichzelf tijdelijk onzichtbaar maakt.

De belangrijkste vaardigheid van Nyx is Ghost Walk. Hiermee maakt het personage zichzelf onzichtbaar. Zo sluipt ze ongezien voorbij tegenstanders, om hen gemakkelijker in de rug aan te vallen.

Bovendien is het mogelijk om vijanden onmiddellijk te doden door opnieuw te verschijnen op de locatie waar je tegenstander zich bevindt. Daarnaast bezit Nyx ook een double jump om op moeilijk te bereiken locaties te komen.

Quake Champions komt later dit jaar uit voor de pc. Gisteren maakte ontwikkelaar id Software ook al bekend dat het mogelijk is om je in te schrijven voor de gesloten beta van Quake Champions.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties