Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda kondigt Fallout 76 aan

Onbekend terrein.

Bethesda heeft Fallout 76 aangekondigd. De ontwikkelaar hintte sinds gisteren via een live-uitzending op Twitch naar een nieuwe Fallout game.

De trailer begint met een draadloze radio die een nummer afspeelt. In het geval van Fallout 76 is dat een cover van het nummer Country Roads van John Denver, waardoor het erop lijkt dat de game in een fictieve versie van West Virginia plaatsvindt.

Vervolgens is de binnenkant van een Fallout Vault te zien, die vanwege Reclamation day is versierd. Tot slot is er een personage te zien dat een Pip Boy om doet en een overall van Vault 76 draagt.

Vooralsnog is het onduidelijk om wat voor type game het gaat, al lijkt het erop dat het niet een deel binnen de hoofdreeks is. Vault 76 staat namelijk in Fallout 3 en Fallout 4 bekend als een van de zeventien 'control vaults'. Volgens geruchten gaat het dan ook om een online game.

Bethesda houdt op 11 juni 03:30 tijdens E3 2018 een persconferentie. Daar brengt de uitgever hoogstwaarschijnlijk meer informatie over Fallout 76 naar buiten.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties