Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda hint per ongeluk naar Dishonored 2 op Twitch

Repetitie van E3-presentatie live uitgezonden.

De Franse ontwikkelaar Arkane Studios gaat morgenavond tijdens de E3-persconferentie van Bethesda een nieuwe game voorstellen. Mogelijk gaat het om een opvolger van Dishonored. Dat raakte bekend nadat de uitgever per ongeluk een deel van de repetitie via Twitch streamde.

Het audiofragment in kwestie werd prompt door moederbedrijf Zenimax van YouTube verwijderd. Erin valt te horen hoe Dishonored-regisseur Harvey Smith en Arkane-baas Raph Colantonio de presentatie met elkaar doornemen.

Kort daarna worden de twee er door een producent attent op gemaakt dat ze aan het streamen zijn. De uitzending houdt onmiddellijk daarna op. De uitgever tweette even later de boodschap: "Twitch-test geslaagd, kijk morgen voor meer verrassingen!"

Naar de identiteit van de game blijft het gissen. De aanwezigheid van Smith zou kunnen wijzen op een vervolg op Dishonored. Eerder al raakte het nieuws bekend dat Dishonored: Definitive Edition naar de PlayStation 4 en Xbox One komt, en er was een gerucht dat Dishonored 2 niet op E3 getoond wordt. Vannacht vindt de presentatie plaats om 04:00 uur, tijdens de E3-persconferentie van Bethesda.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Kenneth De Muyt avatar

Kenneth De Muyt

Redacteur

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Reacties