Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bethesda en Microsoft geven gezamenlijke persconferentie tijdens E3 2021

Bethsoft 2021.

Bethesda en Microsoft geven deze zomer een gezamenlijke persconferentie. Vermoedelijk gebeurt dat tijdens E3 2021. Dat maakt Xbox Games Studios-topman Matt Booty bekend in een interview met Le Figaro.

Volgens het interview vindt de gezamenlijke persconferentie binnen enkele weken plaats. Vermoedelijk gebeurt dat tijdens E3 2021. Die vindt online plaats van 12 tot 15 juni. Welke games er precies allemaal aan bod komen, zegt Matt Booty niet.

Dat beide studio's voor het eerst de handen in elkaar slaan is geen grote verrassing sinds Microsofts overname van Bethesda. Dat zorgde er onlangs voor dat 20 Bethesda-games vanaf nu beschikbaar zijn via Xbox Game Pass.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties