Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bètatijden Star Wars Battlefront 2 bekend

May the Force be with you.

Uitgever Electronic Arts heeft de open bètatijden voor Star Wars Battlefront 2 bekendgemaakt. De open bèta begint op 6 oktober om 10:00 uur en eindigt op 9 oktober om 18:00 uur.

Wie de game van tevoren bestelt, krijgt op 4 oktober om 10:00 uur al toegang tot de servers. De open bèta is beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Daarnaast geeft Electronic Arts aan dat de Star Wars Battlefront 2 open bèta de grootste is die het bedrijf ooit heeft georganiseerd. Er wordt gewaarschuwd dat het downloaden en installeren de nodige tijd in beslag neemt.

De open bèta bevat de Galactic Assault-modus op Naboo en de Starfighter Assault-modus op Fondor. Daarnaast is de Strike-modus te spelen in Maz Kanata's kasteel op Takodona en is er scenario uit de Arcade-modus beschikbaar die zich afspeelt op Theed.

Onze Star Wars Battlefront 2 preview lees je op site. Bekijk ook ons overzicht met alle Star Wars Battlefront 2 informatie.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties