Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bètatestfase SMITE op Xbox One gestart

Beschikbaar via Xbox Games Store.

SMITE gaat de bètatestfase voor de Xbox One in en is nu beschikbaar via de Xbox Games Store. Dat maakt ontwikkelaar Hi-Rez Studios bekend.

De in-game winkel van SMITE is reeds open om nieuwe goden en skins te kopen. Alle aankopen, voortgang en prestaties die je in de open bèta vergaard hebt, worden bij de volledige release automatisch overgezet.

Als je je pc- en Xbox One-accounts van SMITE met elkaar linkt, dan krijg je een skin voor Zeus op beide accounts. Je krijgt ook de eenmalige optie om bepaalde voortgang en voorwerpen van de pc naar de Xbox One te kopiëren.

Wie de open bèta gebruikt, kan op de Xbox Games Store de SMITE Founder's Pack aankopen. Dat pakket bevat de 65 goden die de Xbox One-versie nu heeft en nog krijgt, 400 Gems, de Soldier of Fortune-skin voor Ares en de beperkte Cacodemon X-skin voor Ymir. Wanneer de game volledig voor de Xbox One lanceert, is de Founder's Pack niet meer verkrijgbaar.

in de SMITE preview van Kenneth lees je zijn eerste indrukken over deze nieuwe MOBA.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Smite

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.
Reacties