Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Betaal zoveel je wil voor Frozen Synapse

Krijg er de Frozenbyte Bundle bovenop.

Amper twee maanden na de laatste Humble Indie Bundle staat er alweer een nieuwe klaar, hoewel 'bundel' en 'nieuw' de lading ditmaal niet echt correct beschrijven. Deze bundel bestaat namelijk uit maar één game, namelijk Frozen Synapse.

Dat neemt echter niet weg dat het concept hetzelfde blijft: iedereen kan betalen wat hij voor deze game over heeft, betaal echter meer dan het gemiddelde en je krijgt er de Frozenbyte Bundle met o.a. Trine en Shadowgrounds bovenop. Net als bij alle voorgaande bundels kan je bovendien alle games activeren op Steam, Desuare en nog enkele andere services.

Omdat de game destijds zoveel van mijn tijd opslorpte, werd een review almaar uitgesteld, sta me daarom toe hier snel even uit te leggen voor wie Frozen Synapse het ideale tijdverdrijf is: éénieder die taktiek meer op prijs stelt dan reflexen, maar toch een zenuwslopende shooter wil spelen.

Frozen Synapse wordt namelijk vanuit bovenaanzicht gespeeld en is niet real-time. Het team dat je bestuurt geef je eerst orders en zodra je daarmee tevreden bent, kan je kijken hoe zowel jouw orders als die van je tegenstander uitdraaien wanneer ze tesamen plaatsvinden. Fans van het betere taktische werk zullen niet teleurgesteld zijn en al helemaal niet wanneer ze zich aan de fantastische multiplayercomponent wagen. Een ideetje voor een klein tornooi?

De bundel is te koop gedurende de volgende twee weken. Zoals steeds zijn alle games speelbaar op zowel PC, Mac als Linux.

Een vroege trailer voor Frozen Synapse.
Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties