Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beta PlayStation 4 firmware update 4.00 start vandaag

Sorteren is kinderspel.

Sony laat via de PlayStation Blog weten dat vandaag de bèta van firmware update 4.00 voor de PlayStation 4 begint.

De update verandert onder andere het menu dat je ziet als je de PlayStation-knop op je controller ingedrukt houdt. Dit menu neemt niet langer het volledige scherm in beslag.

Je kunt het menu ook aanpassen door enkele items toe te voegen, zodat je hiervoor niet langer naar het hoofdmenu hoeft terug te keren.

De update zorgt er tevens voor dat het Share-menu ook niet meer het volledige scherm in beslag neemt. De limiet voor het uploaden van video content wordt bovendien verhoogd van 10 naar 140 seconden. De User Interface krijgt eveneens een nieuwe look.

Firmware update 4.00 geeft je de optie om mappen aan je hoofdmenu toe te voegen, zodat je je content beter kunt organiseren. Ook de bibliotheek wordt overzichtelijker dankzij nieuwe tabs waardoor je demo's en bèta's kunt scheiden van gekochte content.

Je kunt middels de update tevens je trofeeën offline bekijken. Bij verborgen trofeeën krijg je de mogelijkheid om de beschrijving te onthullen. Ook het gebruikersprofiel krijgt een update die ervoor zorgt dat de belangrijkste informatie sneller te zien is.

Tot slot laat Sony nog weten dat de uiteindelijke 4.00 update nog meer nieuwe features bevat. Deze zijn echter niet beschikbaar in de bèta.

Getagged als
Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties