Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beta Diablo III komt eraan!

In Q3 2011.

Diablo III, het nu al legendarisch derde deel in Blizzards Hack 'n Slash reeks, krijgt binnenkort een beta. CEO Mike Morhaine zei er zelfs bij dat de game mogelijk nog voor het einde van het jaar in de rekken zal liggen (al houdt Blizzard nog steeds vast aan zijn 'It's Done when it's done' filosofie). De exacte woorden van Morhaine waren als volgt: "We began internal company-wide testing last week. The game is looking great and we are currently targeting a Q3 launch for external beta testing." Men is dus al begonnen met interne testen.

De beta komt eraan in Q3. Volgens de officiële forumpost betekent dat dat we tussen 1 juli en 30 september iets mogen verwachten. Mensen die geselecteerd willen worden hebben simpelweg een Battle.Net account nodig die beta-testen aanstaan heeft.

Een recente trailer van Diablo III

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties