Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beta APB: Reloaded uitgesteld

Geplaagde game loopt vertraging op.

De beta van All Points Bulletin: Reloaded had normaal gisteren van start moeten gaan, maar werd uitgesteld. Blijkbaar was er probleem dat spelers automatisch deed uitloggen. Sommige groepen vlogen uit het spel na enkele uren gameplay. Er wordt nu gewerkt aan een patch voor de gesloten beta-versie van de MMO, en pas als het probleem opgelost is, zal de open beta van start gaan.

Het is niet het eerste probleem van de veel geplaagde MMO. Huidige ontwikkelaar GamersFirst kocht All Points Bulletin naar verluid voor een appel en een ei (1,5 millioen dollar), nadat de game totaal flopte vorig jaar. Originele ontwikkelaar Realtime Worlds ging er zelfs aan ten onder. GamersFirst maakte komaf met het 'subscription' (maandelijkse betalingen) model en zal APB nu met een free-to-play model (met microtransacties) uitbrengen. Als ze de problemen eerst opgelost krijgen natuurlijk...

Een trailer van APB

Getagged als

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties