Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beta AC: Revelations voor iedereen

Op PSN vanaf vandaag tot 11 september.

Iedereen die op voorhand wel eens wou proeven van de multiplayer mode in Assassin's Creed: Revelations moest tot voor kort een PSN Plus account hebben. Die vereiste is er vanaf vandaag niet meer van toepassing, want tussen 8 en 11 september kan elke PS3-bezitter de MP-beta downloaden via PSN.

Toch ziet het ernaar uit dat je snel gaat moeten zijn om aan de beta te kunnen deelnemen. Er zullen slechts een beperkt aantal client downloads toegelaten worden, wat eigenlijk wil zeggen dat je al lang op PSN had moeten zitten om de multiplayer mode van Revelations naar je harde schijf te transporteren.

Assassin's Creed: Revelations zal op 15 november verschijnen voor de PS3 en X360, terwijl er later ook nog een versie voor de PC uit zal komen.

Maar waarom zou je tot midden november moeten wachten als je weet dat Ubisoft op 10 september in Kinepolis Oostende een exclusieve live-presentatie zal geven van de singleplayer modus uit Assassin's Creed: Revelations? Klinkt dat als muziek in je oren? Klik dan hier voor meer informatie.

Gameplay uit Assassin's Creed: Revelations.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen