Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beste vliegende Mounts in Palworld

Welke vliegende Mount is het snelst?

palworld player facing off with ragnahawk over lava
Image credit: Eurogamer/Pocketpair

De beste vliegende mounts in Palworld kunnen je helpen om je snel door de wereld heen te bewegen en zelfs om eenvoudig hoge kliffen te beklimmen of over water te vliegen met zeer weinig inspanning.

Mounts komen in verschillende soorten en maten in Palworld, maar we zijn hier om te praten over de vliegende mounts. Je eerste taak is er een te vangen, daarna moet je de benodigde uitrusting ontgrendelen om ze te kunnen berrijden.

Er zijn meerdere Pals die dit kunnen, maar hier zijn onze keuzes voor de beste vliegende mounts in Palworld.

Beste vliegende Mounts in Palworld

De beste vliegende mount in Palworld hangt uiteindelijk af van hoe je je team wilt opbouwen, voor welke gevechten je de mount wilt gebruiken en over het algemeen hoe snel je wilt dat ze zijn of hoe krachtig je ze nodig hebt te zijn.

Voor onze lijst hebben we gekeken naar welke Pals een goede balans vinden van al deze factoren om ze goede mounts te maken die de kostbare plek in je team waard zijn.

De beste vliegende mount in Palworld is Jetragon. Als je deze vliegende Pal nog niet kunt vangen, is hier een lijst van onze top vijf vliegende Pals in Palworld (Jetragon staat natuurlijk bovenaan):

Jetragon

Jetragon is een van de moeilijkste Pals om in het spel te vangen. Je zal deze Pal niet vinden in het begin van het spel. We merkten ook op dat Jetragons (op dit moment) voornamelijk voorkomen als baas gevechten, dus je kan ze niet zomaar vangen.

Het recept om een zadel te maken voor Jetragon kan je pas ontgrendelen op niveau 50 in je Technology tree nadat je deze Pal hebt gevangen.

palworld press image Jetragon
Image credit: Pocketpair

Vanwyrm

We hebben een ei uitgebroed om Vanwyrm te krijgen, maar kwamen er ook enkele tegen ten noorden van het startgebied in het weelderige bos vlak voor Twilight Dunes. Vanwyrm is een Fire-type en een Dark-type, wat betekent dat je profiteert van twee Pals in één. Hij vliegt ook redelijk snel en heeft goede stamina, vooral wanneer je het upgrade met Pal Souls.

Het zadel voor Vanwyrm ontgrendelt op niveau 21 in de Technology tree nadat je er een hebt gevangen.

palworld Vanwyrm in paldex menu
Image credit: Eurogamer/Pocket Pair, Inc.

Ragnahawk

Ragnahwak is een Fire-type Pal en we kwamen onze eerste tegen ten noordwesten van de Small Settlement nabij het startgebied. Ze zijn behoorlijk krachtig, dus als je van plan bent er een te vangen, raden we aan wat tijd te nemen om je voor te bereiden en een Water-type mee te nemen, omdat Fire-types daar zwak tegen zijn.

Tot nu toe hebben we Ragnahawks voornamelijk gevonden rond Mount Obsidian - maar wees voorzichtig, de meeste Pals in dit gebied zijn niveau 25 of hoger.

Om een Ragnahaw te berijden, moet je het zadelrecept ontgrendelen in de Technology tree nadat je er een hebt gevangen.

palworld ragnahawk in paldex menu
Image credit: Eurogamer/Pocketpair

Beakon

We kregen onze zappy Pal door het uitbroeden van een groot ei, maar je kunt wilde Beakons tegenkomen in de mid tot hoog level gebieden van de kaart. Je moet hiervoor wel behoorlijk ver reizen van om het juiste ei te vinden. Beakon is een Electric-type.

Het zadelrecept voor Beakon ontgrendelt op niveau 34 in de Technology tree nadat je deze Pal hebt verkregen.

Beakon in Paldex menu
Image credit: Eurogamer/Pocketpair

Helzephyr

De laatste plaats op onze lijst wordt ingenomen door de verblindende Helzephyr die 's nachts de lucht oplicht. Deze Pal is een Dark-type en het berijden ervan voegt Dark-type schade toe aan je aanvallen.

We kwamen onze eerste Helzephyr ten noordoosten van het startpunt tegen, in het weelderige bos en rond de kliffen met uitzicht op Marsh Island. Je kunt deze Pal ook uit een ei laten uitkomen als het vechten intimiderend lijkt (ze zijn behoorlijk sterk).

Om een Helzephyr te berijden, moet je het zadelrecept ontgrendelen in de Technology tree door er een te vangen.

Helzephyr in Paldex menu
Image credit: Eurogamer/Pocketpair

En dat is het voor nu! Als je meer hulp nodig hebt bij Palworld, bekijk dan onze Palworld gids met tips en tricks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Palworld

Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur

Clara Wasiak

Redacteur

Reacties