Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De beste GTA 5 mods voor pc

Wil je een gravity gun? Een onderwaterwereld? Spelen als politie of ambulance? Een atoombom? In dit overzicht van beste GTA 5 mods is het allemaal te vinden.

Als één game zich leent voor modificaties door getalenteerde fans, dan is het wel Grand Theft Auto 5. San Andreas is een gedetailleerde wereld die smeekt om door mods binnenstebuiten te worden gekeerd. Mods worden niet door Rockstar ondersteund, maar dat houdt amateurontwikkelaars niet tegen om er een heleboel uit te brengen. We zetten alle leukste mods even op een rij.

We leggen eerst uit wat mods zijn en hoe je ze installeert voor GTA 5.

Geen zin in? Ga dan rechtstreeks naar de:

Wat zijn GTA 5 mods?

Een mod of modificatie is een aanpassing van de programmeercode van een game. Dit geknoei kan voor goede en slechte doeleinden gebruikt worden. De gangbaarste mod is de zogenaamde 'trainer'. Deze dient om makkelijk te cheaten en je bijvoorbeeld onsterfelijk te maken.

Sommige mods zijn slechts cosmetisch en doen de game er beter uitzien. Andere introduceren nieuwe gameplay elementen of brengen inhoud terug die de ontwikkelaar heeft weggestopt. Je kunt het zo gek niet bedenken of iemand heeft er een mod van gemaakt.

Bij games met een online component zoals GTA Online wordt het echter grimmiger wanneer mods gebruikt worden om te cheaten. Daarom staat Rockstart vooralsnog afkeurend tegenover modificaties.

Natuurlijk heb je niet perse mods nodig om plezier te maken in GTA 5, dat kan ook prima met GTA 5 cheats. Perfect om eens helemaal los te gaan in Los Santos!

Hoe GTA 5 mods installeren op pc?

Hoewel elke mod anders is en sommige specifieke installatie-instructies hebben, installeer je ze steeds in de Grand Theft Auto 5 map. Deze vind je doorgaans op locatie C:\Program files (x86)\Steam\SteamApps\common\Grand Theft Auto V als je de game via Steam kocht of op locatie C:\Program Files\Epic Games\GTAV als je de game via de Epic Game Store kocht. Hoe dan ook, als je GTAV.exe ziet, zit je goed.

Lees echter steeds aandachtig de extra aanwijzingen, want sommige mods vereisen de installatie van een extra script of eerdere modificatie.

Hetzelfde leesadvies geldt voor de besturing van de mods. Meestal liggen de knoppen vast en kan je ze niet in een menu aanpassen. De toetsenfuncties vind je doorgaans in de documentatie of op de gelinkte downloadpagina van de mod.

Waarom werkt de GTA 5 mod niet?

Doorgaans is dit aan twee problemen te wijten: een foutieve installatie of een verouderde versie. We kunnen het dus niet genoeg herhalen om aandachtig de bijgeleverde instructies te lezen.

Rockstar brengt voortdurend updates uit voor Grand Theft Auto 5. Hierdoor kunnen bepaalde mods plots niet meer werken. Let er dus steeds op dat je de nieuwste versie van de mod downloadt.

Werken mods in GTA Online?

Gebruik nooit mods voor GTA Online. Je zal onherroepelijk geband worden. Rockstar is heel erg streng en zal bij de minste onregelmatigheden niet twijfelen om je account te sluiten. Ook gamers die enkel cosmetische mods hebben geïnstalleerd, kunnen geband worden.

Gebruik dus nooit mods wanneer je GTA Online speelt en steeds op eigen risico!

Welke mods komen hier aan bod?

We volgen de modders community op de voet en maken elk weekend een lijstje op van de beste mods van de afgelopen week. De modificaties die we bespreken, zijn enkel bedoeld voor de singleplayer en kunnen dus niet gebruikt worden om online vals te spelen. Net als Rockstar geloven wij in een online wereld zonder cheaters.

Al hopen wij net als de modders dat Rockstar op termijn meer openheid en kansen biedt aan een creatieve community die de spelduur van Grand Theft Auto 5 tot in het oneindige kan vergroten.


Native Trainer + Scripthook V: cheaten en in dieren veranderen

Een trainer die de scripts uit Grand Theft Auto 5 toegankelijk maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alle cheats activeer je met een muisklik. Onsterfelijkheid, alle wapens, teleportatie, spawnen van voertuigen... Ga heel het rijtje maar af.

Lekker prettig gestoord is echter de mogelijkheid om van identiteit te veranderen. Je kunt met deze mod in de huid van elk personage in de game kruipen, zelfs van de dieren! Verander jezelf in een aap en steel een helikopter. Spring uit een een vliegtuig en verander tijdens de vrije val in een walvis. Je kunt het zo gek niet bedenken of Native Trainer helpt je de meeste gestoorde fantasie waar te maken. Zoals een kip die een lapdance krijgt bijvoorbeeld; we zeggen zo maar iets.

Scripthook V is een plugin die je nodig hebt om veel van de andere mods die momenteel beschikbaar zijn te gebruiken. We raden daarom aan om deze mod als eerste te installeren.

Download Script Hook V + Native Trainer. Installeer de bestanden in de GTA 5 map.

Bekijk op YouTube

Bodyguards

Met deze mod laat je een eigen leger aan bodyguards verschijnen. Ze zien eruit als normale burgers, maar dragen allemaal een pistool op zak waarmee ze je tot de dood verdedigen. Spawn er echter niet te veel of de game crasht.

Download Spawn Random Bodyguard. Installeer de bestanden in de GTA 5 map.

Eigen nummerplaat

Een simpele mod waarmee je de nummerplaat van je auto verandert. Je krijgt maar acht tekens, dus wees creatief. EUROGAME. EU-GAMER. EROGAMER.

Download Customize Plate. Installeer de bestanden in de GTA 5. Stap in de auto en druk op "=" om je nieuwe nummerplaat in te geven.

Voertuig van kleur veranderen

De kleur van je wagen beu en geen zin om langs de garage te rijden? Met deze mod verander je de tint van je voertuig zelfs tijdens het rijden. Vul simpele RGB waarden in en je sportwagen kleurt in een ogenblik van maagdelijk wit tot spuuglelijk fluo groen.

Download Extra Color Customization. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Stap in de auto en druk op "_" om de kleur te kiezen.

Onderwater auto's

Deze mod plakt je wagen aan de grond waardoor je over de zeebodem rijdt of zonder problemen een berg beklimt. De ingebouwde boost functie zorgt ervoor dat je geen tijd hoeft te verspillen om Mount Chiliad te beklimmen of een scheepswrak vanachter je autoruit te bewonderen.

Download Sticky/Underwater Cards. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk om op rechter "CTRL" toets om de mod te activeren en je wagen aan de grond te pinnen. Boost met de linker "Shift" toets en boost achterwaards met de linker "CTRL" toets.

Supersnelle auto's

Anders dan bij de bovengenoemde blijf je bij de boost van deze mod niet aan de grond geplakt. Al snel wint snelheid het van zwaartekracht en kiest je voertuig het luchtruim. Gebruik dus steeds de onsterfelijkheid cheat, want de landing overleef je nooit.

Download Car Super Speed. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk voor een super boost op de "9" toets op je NumPad.

Chaos

Zeg vaarwel aan betrouwbare natuurwetten. Met deze mod vliegen auto's voor onverklaarbare redenen in het rond. Ongeleide projectielen vol licht ontvlambare brandstof. Dat kan alleen maar goed aflopen, toch?

Download Mayhem. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op de "/" toets van je NumPad om chaos te ontketenen.

Ragdoll

Verander je personage met een druk op de knop in een lappenpop. Deze mod werkt ook tijdens cutscenes zodat de plotse verlamming van de ledematen nog hilarischer wordt.

Download Ragdoll/Limp On Demand. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op "U" om al het leven uit de ledematen te verwijderen.

Bekijk op YouTube

Heist voertuigen

Met deze mod spawn je de drie voertuigen uit de online Heists: de Technical, Insurgent en Valkyrie helikopter. Je krijgt Lamar er als moordlustige passagier gratis bij. Je kiest tussen drie verschillende modi waarin Lamar enkel op vijanden schiet, alles wat beweegt neermaait of je neemt zelf de controle over. Singleplayer co-op met je eigen moordlustige AI.

Download Lamar Gunner. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op "CTRL+I" om de mod te activeren en de "E" toets om tussen de verschillende modi te schakelen.

Politie spelen

Altijd al aan de andere kant van de wet willen staan? Met deze mod speel je als een politieagent. Momenteel is er enkel nog maar een alfa versie beschikbaar. Je ontwerp je eigen arm van de wet en patrouilleert de straten op zoek naar misdaad om te bestrijden.

Download SAPD: First Response. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op "F8" om de mod te activeren en naar het politiekantoor te transporteren.

Gravity Gun

Rechtstreeks uit Half-Life 2. Met die speelgoed pik je voertuigen op en verplaats je ze alsof ze van karton zijn gemaakt. Maak op een druk kruispunt een fort van auto's en kijk hoe de inwoners van Los Santos stomverbaasd toekijken. Of schiet een vliegtuig in de lucht; ook altijd een topper op feestjes.

Download Gravity Gun. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Selecteer de stun gun. Druk "E" om een object op te pakken en schiet om het te laten wegvliegen.

Bekijk op YouTube

Riot

Altijd al een volksopstand willen meemaken? Deze mod verandert alle inwoners in maniakken met een uitgebreid arsenaal aan moordwapens. Totale burgeroorlog en de politie weigert om in te grijpen. Ben jij de laatste die standhoudt?

Download Ped Riot/Chaos Mode. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk "F7" om de mod te activeren.

Trein besturen

Zijn vliegensvlugge auto's en supersonische straaljagers toch iets te wild voor je? Kaap dan een trein en rijdt eindeloze rondjes rond San Andreas. Geniet van het uitzicht terwijl je van je namiddag koffie geniet. Pas echter op, want de trein heeft geen snelheidslimiet, dus je kan zo hard gaan dat de map geen tijd heeft om te laden.

Download Train Driver. Installeer de bestanden in de GTA 5 map.

Vliegen

Wie heeft een jetpack nodig als je gewoon Superman kan zijn? Spring in de lucht en vlieg tegen een verschroeiende snelheid door het luchtruim. Of zo dicht mogelijk onder een brug. Of tegen de brug als je een sadist bent.

Download Hancock/Nice Fly. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk "S" om hoger te gaan en "W" om naar de aarde terug te keren.

Schiet auto's met geweer

Misschien wel de meest destructieve mod tot nu toe. Het ziet er uit als een gewone AK47, maar wanneer je de trekker overhaalt vliegen de auto's in het rond. Vind je die achtervolging missies ook altijd zo lastig? Bestrijd vuur met vuur en trakteer de vijand op je eigen getaway car. In zijn gezicht.

Download Vehicle Cannon. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Schiet met de linkermuisknop voertuigen af.

Bekijk op YouTube

Bijbelse storm

Nooit echt onder de indruk geweest van de weerseffecten in Grand Theft Auto 5? Deze mod maakt het onweer angstaanjagender. Nog niet helemaal de zondvloed, maar het begint er op te lijken. Blijf weg uit open water!

Download Biblical Storm. Gebruik OpenIV om het "common.rpf/data/effects" bestand aan te passen.

Tsunami en geen water

Wat als Los Santos wordt getroffen door een gigantische vloedgolf? Met deze mod laat je de zeespiegel naar drie verschillende niveau's stijgen. Activeer de grote golven en jetski langs de toppen van wolkenkrabbers of duik naar het onderwater reuzenrad. Of laat al het water verdwijnen en race met een buggy over een uitgedroogde zeebodem.

Download No Water + Tsunami + Atlantis Mod. Gebruik OpenIV om het "common.rpf/data/levels/gta5/water.xml" bestand aan te passen.

Bekijk op YouTube

Trucker missies

Vergeet Euro Truck Simulator, voortaan scheur je met de vlam in de pijp door San Andreas. Deze mod introduceert trucker jobs die je oppikt in een kantoor ten westen van Sandy Shores. Knal Rebel radio open en race tegen de tijd naar je bestemming. Wel opletten dat je lading in goede staat blijft!

Download Trucking Missions. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Ga naar het kantoor ten westen van Sandy Shores. Navigeer het menu met de NumPad toetsen, kies een missie en spring in je trouwe zeswieler.

Ambulance missies

Met deze mod wordt je een paramedic die patiënten moet oppikken en afleveren aan het ziekenhuis vooraleer ze hun loodje leggen. Bij elke gered mensleven gaat de moeilijkheidsgraad een stapje naar boven. Stel de hulpbehoevende niet teleur, hun lot ligt in jouw handen!

Download Ambulance Mini-Missions. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op de "2" toets wanneer je in de ambulance zit om de missies te activeren.

Limousine

Een crimineel meesterbrein heeft echter niet altijd de tijd om trucker of ambulancier te spelen. Voor de stijlvolle momenten is er deze limo mod, inclusief televisie en chauffeur. Van achter geblindeerde ruiten de gewone man in de straat bespioneren, heerlijk.

Download LimoMod. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk "F7" om de mod te activeren.

Telekinese

Voetgangers en voertuigen zijn dankzij deze mod slechts speelballen in jouw handen. Gebruik je magische krachten om ze in de lucht te laten opstijgen of ze in alle kanten te schieten. Duivelse Jedi krachten in GTA 5.

Download Telekinesis. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk "NumPad *" om je krachten te activeren en gebruik de andere Numpad toetsen om iedereen in het rond te slingeren.

Vuurspuwen

Als de superkracht om voorwerpen met je gedachten op te heffen nog niet genoeg was, kan je ze met deze mod ze ook met je mond in brand zetten. Loop naar een groepje niets vermoedende burgers en rooster ze in het midden van het straat. Skyrim meets GTA.

Download Firebreather. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op de spatiebalk om vuur te spuwen.

Leger bij 5 sterren

Vind jij het ook wat flauw dat in tegenstelling tot vorige GTA games het leger niet komt opdagen wanneer je een vijf sterren wanted level bereikt? Met deze mod is dit verleden tijd. De soldaten zetten zelfs tanks en gevechtshelikopters in! Denk jij dat je al dit geweld de baas kunt?

Download The Army Spawns at Five Stars. Installeer de bestanden in de GTA 5 map.

Bekijk op YouTube

Atoombom

Deze mod verandert de Firework Launcher in een draagbare nuke. Neem voldoende afstand en aanschouw hoe een gigantische explosie auto's en mensen in radioactieve neerslag verandert.

Er is nog wat werk aan de animaties, maar toch al een niet te missen modificatie voor destructieve zielen.

Download Davy Crockett Portable Nuclear Device. Gebruik OpenIV om de "update\update.rpf\data\effects\explosionfx.dat" en "x64w.rpf\dlcpacks\mpindependence\dlc.rpf\common\data\explosion.meta" bestanden aan te passen.

Bekijk op YouTube

Meer interieurs

Altijd al een beetje teleurgesteld geweest dat je slechts in een beperkt aantal gebouwen kan binnengaan? Deze mod voegt een heleboel interieurs aan de game toe. De LifeInvader kantoren, Bahamas Mamas West nightclub, het ziekenhuis en nog vele andere; je kunt gewoon door de deur van die gebouwen binnenstappen.

Voetgangers en politie volgen je naar binnen. Als je altijd al een shout-out wilde houden in het mortuarium of slachthuis, is dit de mod voor jou.

Download Open All Interiors . Installeer de bestanden in de GTA 5 map.

Banken overvallen

Eindelijk is het dankzij deze mod mogelijk om banken op je eentje te overvallen. Je kunt zowel de kluizen van de Fleeca als de Pacific banken kraken.

Het is allemaal nog wat simpel: een bank overvallen houdt niet meer in dan binnen wandelen en simpelweg naast de kluis gaan staan. Je zou toch wat meer tegenwerking van de bankbedienden verwachten wanneer je met een machinegeweer binnenwandelt.

Schud na je rooftocht de politie van je af en een beloning tussen de 15.000 en 75.000 dollar wordt op je rekening geschreven. Makkelijk verdiend!

Download Bank Robbery Mod. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Wandel naar een bankkluis om ze leeg te roven.

Rendier

Het is onhandig. Traag. Kan niet springen. Immuun voor aanrijdingen. En vooral heel erg grappig. Met deze mod rijd je door de straten op de rug van een rendier. Totaal nutteloos, maar wel grappig.

Download Ride A Deer. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op de "NumPad 7" toets om je nieuwe huisdier te laten verschijnen.

Zombies

Zombies zijn populair, dus was het maar een kwestie van tijd tot ze ook in GTA 5 zouden verschijnen. Deze mod ontketent de zombie-apocalyps: totale chaos en eindeloze horden monsters die je brein willen opeten.

Deze eerste versie is slechts in alfa fase, maar de ontwikkelaars beloven alvast een grote update in de nabije toekomst. De ontwikkelaars zijn alvast erg ambitieus en vergelijken zichzelf met DayZ.

Een mod om in het oog te houden. In de tussentijd vermaak je je nu al prima met het doelloos neermaaien van de menseneters.

Download Grand Theft Zombies. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk "F8" tijdens het spelen om de apocalyps te ontketenen.

Bekijk op YouTube

Force Field

Vind je het ook altijd zo lastig dat iedereen in je weg rijdt wanneer je ergens snel naartoe wil? Activeer deze mod en een force field lanceert alles en iedereen dat te dicht in jouw buurt komt de lucht in. Nooit meer in de file staan!

Download Force Field. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op de linker CTRL + K toetsen om het krachtveld te activeren.

Luchtaanval

Zit jij ook vaak in een situatie waarbij je denkt: "Wat zou het handig zijn als ik nu een luchtaanval zou kunnen aanvragen?" Nee? Gebruik deze mod in elk geval om zoveel mogelijk vernietiging vanuit de lucht te laten neerdalen.

Je kiest zelf het gebied, het aantal granaten en hoe snel de aanvallen elkaar opvolgen. Kijk vanop een brug toe hoe je een drukke snelweg in een verzameling smeulende wrakken verandert.

Download Airstrike Mod. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op de "F10" toets om het artillerie menu te laten verschijnen.

Grappling Hook

Deze mod had eigenlijk al in de originele game moeten zitten. Met de grappling hook hijs je jezelf vlotjes op daken, katapulteer je mensen in de lucht of nagel je hun auto aan een overvliegende helikopter. Combineer je vluchten met een goed getimede parachute en je hoeft nooit meer de grond te raken. Just Cause meets GTA.

Download Grappling Hook mod. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op "Ctrl + N" om de het mod menu te openen.

Bekijk op YouTube

Vissen

Naast al het brute geweld moet je ook soms tijd maken voor ontspanning. Met deze mod geniet je van de gezonde zeelucht terwijl je geduldig wacht tot je een vis aan de haak slaat. Of fiets. Of een oude schoen. Verkoop je vangst iets verder op de pier voor een leuk zakcentje. Een mod voor de rustige roleplayer.

Download Fishing Mod. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Ga naar de pier of vis vanop een boot door op "F5" te duwen.

Brandweer spelen

Sommige kinderen willen politieagent worden, anderen brandweerman. Voor die laatste groep is er nu ook een mod om hun kinderdroom waar te maken.

Je wacht in je kazerne op een oproep en snelt te hulp met je brandweerwagen. Blus een autowrak met het waterpistool op je wagen of ren een brandend gebouw binnen met je poederblusser. De mod is nog in alfa fase en belooft in de toekomst naast meer branden ook andere incidenten, zoals gaslekken en ongelukken. Je zal met je partner de omgeving moeten afsluiten en versterking roepen. Een mod om in de gaten te houden voor wie een echte hulpverlener wil spelen.

Download Firefighter Mod. Bekijk het filmpje op de website voor installatie instructies.

The Red House

Elke missie in de GTA 5 uitgespeeld en wanhopig opzoek naar een nieuw excuus om nog wat tijd in Los Santos door te brengen? Neem dan eens een kijkje naar deze mod boordevol nieuwe missies.

The Red House is een plaats waar je allerhande vuile werkjes kan oppikken:

  • Assassination contracts: je krijgt een doelwit toegewezen dat je zo snel mogelijk moet liquideren in ruil voor een beloning tussen 20,000 en 50,000 dollar.
  • Mob cleaning: soms gaat een onderhandeling mis en sturen ze jou om de bewijzen uit te wissen. De gangster zijn goed uitgerust, maar verwachten je niet. Dood ze allemaal om je beloning tussen 75,000 en 150,000 dollar op te strijken.
  • Protection: een noodgeval waarbij je iemand uit een hotel moet bevrijden. Risicovol, maar met een uitbetaling tussen de 100,000 en 200,000 dollar wel uiterst lucratief.
  • Big Score Heist: het neusje van de zalm in deze mod. Een heist waarbij je drie stappen moet doorlopen om alles tot een goed einde te brengen. We zullen niet alles verklappen, maar maak je alvast klaar om vanop een Insurgent heel wat helipkopters uit de lucht te schieten. Je kan tot 5 miljoen dollar verdienen.

En deze missies zijn slechts het begin van wat de toekomst nog in petto heeft. Een must voor wie aan het einde van de singleplayer op zijn honger bleef zitten.

Download The Red House. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Zoek op je map het rode symbool om The Red House te vinden.

Bekijk op YouTube

Wat deze week opvalt is dat de modders duidelijk inspiratie halen bij andere games en zelfs een tv-serie uit de jaren 80. Uit Need For Speed wordt het nitro turbo systeem gestolen en uit Skyrim de gave van de Dovahkiin. Onze favoriet van deze week is echter de Knight Rider: een auto met artificiële intelligentie. Laat KITT de controle van de auto overnemen terwijl jij focust op drive-bys of het opblazen van motoren met een EMP.

Maar hoe leuk dit allemaal ook klinkt, onthoud dat deze mods enkel speelbaar zijn in singleplayer. Probeer ze online te gebruiken en je loopt een kans om van GTA Online verbannen te worden.

Nitro Turbo

Deze mod introduceert een turbo systeem net zoals in Need For Speed: Hot Pursuit 2. Elk voertuig beschikt voortaan over een dosis nitro die je naar ongekende topsnelheden brengt. Activeer de booster en je gaat zo snel dat de kleuren in de wereld zelfs vervagen. Probeer deze mod ook zeker een keer met een helikopter!

Download TurbySystemV. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Stap in een voertuig en wacht ongeveer 15 seconden om het turbo systeem op te laden. Druk op "T" om de nitro te activeren.

Bekijk op YouTube

Knight Rider

Duik met deze Knight Rider mod terug de jaren 80 in. Stap in de KITT, een auto met een heleboel handige snufjes. Stel een waypoint in en laat de auto vanzelf rijden. Rijd met de druk van een knop op slechts twee wielen. Spring tegen volle snelheid de lucht in. Schiet raketten uit je koplampen en schakel met een ingebouwde EMP de motor van je vijand uit. Voel je helemaal David Hasselhoff!

Download Knight Rider: K.I.T.T. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op "F10" om de mod te activeren en "NumPad +" om het menu te openen.

Bekijk op YouTube

Drugs dealen

Dankzij deze mod hoef je niet langer enkel op de beurs te spelen, maar kan je ook een aardig centje bijverdienen door verschillende soorten drugs laag in te kopen en hoog te verkopen. Deze mini-missies werden tijdens de ontwikkeling van de game geschrapt, omdat ze zouden aanzetten tot druggebruik. Wees dus voorzichtig.

Download Drug Trafficking. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Zoek een dealer in de straten van Los Santos en het menu om te kopen en verkopen verschijnt vanzelf.

Jewellery Store Heist

Met deze mod kan je op elk moment de Vangelico Jewellery Store overvallen. Net zoals in de verhaalmissie, maar dan op je eentje. Steel zoveel mogelijk buit, ontsnap van de politie en laat Lester de juwelen doorverkopen. Een beetje riskant, maar echt erg lucratief.

Download Vangelico Jewellery Store Heist. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Stap de winkel binnen en druk op "E" om de heist te beginnen.

Skyrim Dragon Shout

Fus Ro Dah! Altijd al geweten dat de personages van GTA 5 stiekem Dragonborn waren. Met deze mod slinger je iedereen met je stem de lucht in. In tegenstelling tot Skyrim kies je hier echter de kracht van je gebrul.

Het eerste wat je met deze mod moet doen? Katapulteer de arrogante wandelaars op Mount Chiliad met één roep terug naar de voet.

Download Skyrim Shout. Installeer de bestanden in de GTA 5 map. Druk op "Del" om de brute kracht uit je longen te persen. Druk "F5" en "F6" om de kracht aan te passen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto IV

PS3, Xbox 360, PC

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties