Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Benelux krijgt Skyrim Premium Edition

Met goodies, zonder downloadable content.

Bethesda heeft bevestigd dat de Skyrim Premium Edition bestaat en uitkomt in de Benelux. Deze editie was eerder al uitgelekt door de Duitse Amazon. Bethesda vermelde later dat het pakket enkel verkrijgbaar is in bepaalde delen van Europa, en noemde daarbij specifiek Duitsland, Engeland en dus de Benelux.

De Premium Edition voor Xbox 360 en PlayStation 3 bevat de game, een wereldkaart, een roman, een t-shirt en zes kaarten met concept-art. De PC versie bevat een extra bonus disc met daarop behind the scenes materiaal, een ebook van 600 pagina's en enkele nummers van de soundtrack. Alle drie de versies komen 7 december uit.

Opvallend genoeg ontbreekt van de downloadable content, Dawnguard en Heartfire, ieder spoor. Deze content is al een tijdje beschikbaar voor PC en Xbox 360, maar door ontwikkelproblemen nog steeds niet op de PS3. Gamers speculeren dan ook dat dit de reden is voor het ontbreken van dlc in deze nieuwe editie.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties