Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Belgische studio lanceert demo Guns, Gore & Cannoli

Zombies en gangsters.

De Belgische ontwikkelaar Crazy Monkey Studios lanceert een demo voor diens 2D-actieplatformer Guns, Gore & Cannoli. Daarin speel je als Vinnie Cannoli, die het opneemt tegen zombies en gangsters.

De stripverhaalgraphics zijn met de hand getekend en doen daardoor denken aan Ubisofts Valiant Hearts: The Great War. In de demo van Guns, Gore & Cannoli probeer je verschillende wapens uit, zoals shotguns, granaten, machinegeweren en vlammenwerpers. Het mondt uiteindelijk uit in een eindbaasgevecht om gangster Frankie te bevrijden. Spelen kan zowel in je eentje als lokaal met een tweede speler.

Crazy Monkey Studios is een Kickstartercampagne gestart om de game verder uit te werken. Daar wordt 30.000 dollar voor gezocht, met op het moment van schrijven nog een krappe maand te gaan. De studio hoopt met de extra inkomsten de oorspronkelijke visie voor de titel helemaal waar te maken.

Guns, Gore & Cannoli komt begin 2015 uit voor de pc en Max, PlayStation 4, Wii U en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties