Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk: Resident Evil 7 Let's Play (Full Gameplay Walkthrough)

Met schijtluis Sander.

Resident Evil 7 is sinds kort beschikbaar en Sander heeft zich in de week voor de release al een weg door de horrorgame gebaand. Vanaf 23 januari verschijnt er elke dag een nieuwe aflevering van zijn Resident Evil 7 Let's Play op ons Eurogamer Benelux YouTube-kanaal.

Veel kijk- en huiverplezier.

Resident Evil 7 Let's Play - Episode 1

De Resident Evil 7 Let's Play van Eurogamer Benelux gaat van start, en hoe! Kijk mee hoe Sander zijn eerste stappen op het landgoed van de familie Baker zet, en daar al gauw spijt van krijgt.

Episode 2

In aflevering 2 van de Resident Evil 7 Let's Play komt Sander er op de moeilijke manier achter wat Survival Horror inhoudt.

Episode 3

In aflevering 3 van de Resident Evil 7 Let's Play krijgt Sander een glimps van de toekomst en vlucht de kelder in. Had hij beter niet kunnen doen...

Episode 4

Met een Shotgun en een vastberaden houding springt Sander opnieuw de kelder in. Hoor ik daar nou een kettingzaag?

Episode 5

Sander waant zich een ongediertebestrijder in de vijfde aflevering van de Resident Evil 7 Let's Play. Benieuwd wat Marguerite daar van vindt.

Episode 6

Met de vlam in de pijp zoekt Sander in aflevering zes van de Resident Evil 7 Let's Play naar omgebouwde videokaarten, antieke munten, afstandsbedieningen en videobanden. Druk dagje.

Episode 7

Is dit Resident Evil 7 of Saw 7? Hoe dan ook, in de 7e aflevering moet Sander zijn weg vinden door de vallen van een maniakale amateurtechneut. Waar heeft hij dit toch eerder gezien?

Om de hele Resident Evil 7 Let's Play te zien, keer je elke dag terug naar deze pagina, abonneer je op het Eurogamer Benelux YouTube-kanaal of bookmark je de Resident Evil 7 Let's Play Playlist.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties