Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk hier de Xbox and Bethesda Games Showcase livestream

Vanaf 19u00 vanavond.

Xbox en Bethesda Games houden vanavond hun Xbox and Bethesda Games Showcase livestream als onderdeel van E3 2021 en Summer Game Fest 2021. De livestream gaat om 19u00 van start.

Sinds de overname van Zenimax vraagt iedereen zich af wat Microsoft van plan is. We verwachten dan ook beelden van Starfield te zien, want volgens de geruchten wordt er tijdens E3 2021 een releasedatum van Starfield onthuld.

Cover image for YouTube video

Van Xbox kun je waarschijnlijk rekenen op meer informatie over Halo Infinite die in de herfst van 2021 uitkomt. Wie weet zien we ook nog nieuwe beelden van Avowed, Fable en Forza Horizon 5. De gehele show gaat ongeveer 90 minuten duren.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Starfield

Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties