Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk hier de Ubisoft Forward livestream

Vanaf 21u00 vanavond.

Ubisoft houdt vanavond zijn Ubisoft Forward livestream als onderdeel van E3 2021 en Summer Game Fest 2021. De livestream gaat om 21u00 van start.

Jaarlijks heeft Ubisoft een persconferentie vol met titels uit eigen catalogus. Een deel van de show staat hoogstwaarschijnlijk in het teken van Far Cry 6. Daarnaast geeft Ubisoft waarschijnlijk meer informatie over Rainbow Six Extraction die recent een nieuwe titel heeft gekregen.

Verder is er al bekendgemaakt dat The Division 2 en Heartland geen deel uitmaken van Ubisoft Forward. Dat geldt ook voor de Prince of Persia: The Sands of Time Remake.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties