Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk hier de Starfield animatievideo's

Met enkele van de grootste steden in de game.

Courier pilot suits up in Starfield The Settled Systems
Image credit: Bethesda

In de aanloop naar de release van Starfield heeft Bethesda drie animatiefilmpjes gelanceerd. Die duren elk ongeveer drie minuten en focussen telkens op een van de grootste steden in de game.

Elk filmpjes vertelt kort het verhaal van iemand in die stad. Of je die personages binnenkort ook in de game zelf tegenkomt, is nog onduidelijk.

De video's tonen het leven van een piloot in New Atlantis, een weeskind in Akila City en twee straatkinderen in Neon. Hier kun je alle filmpjes bekijken:

Starfield: The Settled Systems - Supra Et Ultra
Starfield: The Settled Systems - Where Hope is Built
Starfield: The Settled Systems - The Hand that Feeds

Je kunt Starfield vanaf 6 september pc en Xbox Series X/S spelen. In dat laatste geval moet je wel wat opofferingen maken, want de consoleversie van Starfield draait aan 30 FPS.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties