Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk hier de nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom trailer

Stevig prijskaartje.

Nintendo heeft tijdens de afgelopen Nintendo Direct een nieuwe gameplaytrailer voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom getoond. Daarin krijg je enkele vijanden en gebieden uit de game te zien.

De opzet doet alvast sterk denken aan die van Breath of the Wild. Opnieuw stuurt een mysterieuze antagonist vanuit een kasteel vijanden richting Hyrule terwijl er een bloedmaan te zien is.

In de trailer zijn ook enkele nieuwe vaardigheden van Link te zien, zoals de mogelijkheid om met je schild over rails te glijden. Met Magnesis kun je deze keer ook voorwerpen in de lucht besturen.

Bekijk op YouTube

Sinds gisteren kun je de game ook pre-orderen. Daaruit blijkt ook minder goed nieuws, want in navolging van heel wat andere uitgevers trekt ook Nintendo de prijzen van zijn first-party games op. Voor de digitale versie van Tears of the Kingdom betaal je 70 euro, terwijl dit vroeger voor Nintendo-games meestal 60 euro was.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom komt op 12 mei uit. Wij verzamelden alvast alle info over de The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom release.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties