Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk hier de nieuwe GTA 5 trailer

Leven en lijden in Los Santos.

Rockstar Games heeft zojuist de nieuwe trailer van Grand Theft Auto 5 online gezet. In de trailer staat centraal hoe Michael, één van de drie hoofdpersonages van de game, door Trevor en Franklin terug in een leven van misdaad gesleurd wordt na zijn pension. Daarnaast zien we ook beelden van nachtelijke auto-achtervolgingen, bankovervallen en zelfs een duikboot waar we misschien mee aan de slag kunnen.

Rockstar maakte vandaag ook nog bekend hoe crews in GTA 5 zullen werken.

Grand Theft Auto 5 verschijnt op 17 september op PlayStation 3 en Xbox 360. Enkele dagen geleden vlogen geruchten van een PS4-versie van GTA 5 nog de wereld rond door een typfout in een tweet van Sony.

Er komt ook een special edition van GTA 5. In die editie zitten allerhande extra's en kan je de speciale vaardigheden van de drie hoofdpersonages ook langer gebruiken.

Heb je GTA 5 eindelijk in je bezit en wil je genieten van complete vrijheid? Beijk dan zeker eens onze GTA 5 cheats!

Speel je nog steeds GTA 4 en wil je er echt alles uit halen? Beijk dan zeker eens onze GTA 4 cheats!

Wist je trouwens dat je de gekste dingen kan doen met GTA 4 op de pc? Wij verzamelen de beste GTA 4 mods even voor jou in één artikel!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties