Skip to main content

Bekijk hier de nieuwe FIFA 22 gameplaytrailer

Adembenemend.

Electronic Arts heeft zopas een nieuwe FIFA 22 gameplaytrailer uitgebracht. De bijna vier minuten durende trailer gaat vooral in op alle nieuwe features in die game zoals HyperMotion en Tactical AI.

De grote blikvanger dit jaar is ongetwijfeld HyperMotion. Via die nieuwe technologie zijn bewegingen van 22 spelers tijdens oefenwedstrijden geregistreerd, wat resulteert in meer dan 4000 nieuwe animaties. Via machine learning zijn daarbovenop nog eens 8,7 miljoen frames aan wedstrijdbeelden geanalyseerd.

EA benadrukt wel dat HyperMotion enkel beschikbaar is voor de next-gen versies van de game. Wie FIFA 22 op de PlayStation 4, Xbox One of pc speelt, kan dus niet van die nieuwe technologie genieten.

Bekijk op YouTube

Door Tactical AI reageren alle spelers op het veld dan weer een stuk realistischer. In vergelijking met vorige games kunnen spelers zelfs tot zes keer meer beslissingen per seconde nemen. De doelmannen hebben zelfs extra aandacht gekregen en zullen nu een meer unieke stijl hebben die overeenkomt met hun stijl in het echte voetbal.

De FIFA 22 release is nabij. Als je niet kan wachten, dan heb je waarschijnlijk wel interesse in de FIFA 22 Early Access waarmee je de game al vroeger kan spelen. We hebben ook uitgebreide informatie over wat er allemaal nieuw is aan de FIFA 22 gameplay, het nieuwe FIFA 22 FUT, de FIFA 22 Career Mode en natuurlijk ook FIFA 22 Volta. Ook zijn de eerste FIFA 22 Player Ratings er, met de Bundesliga ratings, La Liga ratings, Premier League ratings, Serie A ratings en Ligue 1 ratings. Als je nog specifieker wil gaan, hebben we zelfs overzichten van de beste middenvelders, beste aanvallers, beste keepers, beste verdedigers en beste talenten voor je. Vergeet ook zeker niet dat de FIFA 22 Web app ontzettend handig is!

Read this next