Skip to main content

Bekijk hier de eerste trailer voor de Uncharted-film

Tom Holland laat het hangen.

Sony heeft een eerste trailer voor de langverwachte Uncharted-film vrijgegeven. Daarin is te zien hoe een jonge Nathan Drake - vertolkt door Tom Holland - zijn eerste stapjes als schattenjager zet. De trailer onthult eveneens dat je de Uncharted-film vanaf 18 februari 2022 in de cinema kunt bekijken.

Eerder vandaag waren al beelden uit de trailer gelekt waarin Nathan Drake al bengelend aan de vallende cargo van een vliegtuig wakker wordt. Die beelden zijn eveneens te zien in de volledige trailer en doen sterk denken aan een van de meest iconische scènes uit Uncharted 3.

Bekijk op YouTube

Naast Tom Holland krijg je in de trailer ook Mark Wahlberg te zien in de rol van Sully, en ook Antonio Banderas maakt zijn opwachting. De release van de trailer is al een overwinning op zich voor Sony. Nadat de film de afgelopen jaren maar liefst 7 regisseurswissels kende, was het immers lang niet zeker of de film ooit het daglicht zou zien.

Op het einde van de trailer maakt Sony ook nogmaals reclame voor de Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Die bundel komt begin volgend jaar uit voor pc en PS5 en bevat Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy.

Read this next