Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk hier de eerste trailer voor de Uncharted-film

Tom Holland laat het hangen.

Sony heeft een eerste trailer voor de langverwachte Uncharted-film vrijgegeven. Daarin is te zien hoe een jonge Nathan Drake - vertolkt door Tom Holland - zijn eerste stapjes als schattenjager zet. De trailer onthult eveneens dat je de Uncharted-film vanaf 18 februari 2022 in de cinema kunt bekijken.

Eerder vandaag waren al beelden uit de trailer gelekt waarin Nathan Drake al bengelend aan de vallende cargo van een vliegtuig wakker wordt. Die beelden zijn eveneens te zien in de volledige trailer en doen sterk denken aan een van de meest iconische scènes uit Uncharted 3.

Naast Tom Holland krijg je in de trailer ook Mark Wahlberg te zien in de rol van Sully, en ook Antonio Banderas maakt zijn opwachting. De release van de trailer is al een overwinning op zich voor Sony. Nadat de film de afgelopen jaren maar liefst 7 regisseurswissels kende, was het immers lang niet zeker of de film ooit het daglicht zou zien.

Op het einde van de trailer maakt Sony ook nogmaals reclame voor de Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Die bundel komt begin volgend jaar uit voor pc en PS5 en bevat Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties