Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk hier de EA Play Live 2021 livestream

Vanaf 19.00 uur.

Electronic Arts houdt vanavond een EA Play Live 2021 livestream die je hier kunt volgen. De showcase gaat op 22 juli 2021 om 19.00 uur van start.

Tijdens de livestream richt de uitgever zich grotendeels op games die nog moeten uitkomen, maar passeert mogelijk ook nieuws van meer recentelijke games. De kans is dus groot dat EA meer van FIFA 22, Battlefield 2042 en Apex Legends laat zien.

Daarnaast kondigt de uitgever naar verwachting een of meerdere nieuwe games aan. Zo is het al bekend dat er een nieuwe Need For Speed in de maak is, maar zijn er ook geruchten over een remake van Dead Space.

Wat in ieder geval volledig vaststaat, is dat EA tijdens de livestream geen nieuwe Star Wars, Dragon Age en Mass Effect gaat tonen. Dit heeft de uitgever zelf op Twitter vermeld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties