Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk hier de Capcom E3 Showcase livestream

Vanaf 23u30 vanavond.

Capcom houdt vanavond de Capcom E3 Showcase livestream als onderdeel van E3 2021. De livestream gaat om 23u30 van start.

Het bedrijf laat vooral nieuwigheden omtrent de post-launch content van Resident Evil Village en Monster Hunter Rise zien. Evenals nieuwe beelden van The Great Ace Attorney die op 27 juli lanceert.

Daarnaast werkt het bedrijf vermoedelijk aan een nieuw deel in de Street Fighter-reeks. Volgens de geruchten moet die in 2022 uitkomen.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties