Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk hier de Call of Duty: Vanguard story trailer

Filosofeert over oorlog.

Nu de open bèta van Call of Duty: Vanguard voorbij is en de game volgende maand uitkomt, is het hoog tijd voor de onthulling van een story trailer. Die trailer laat uitgever Activision nu op ons los via YouTube.

Activision haalt de filosoof in zich naar boven en vertelt aan het begin van de trailer wat oorlogsvoering in zijn ogen is. Naast filosoferen krijg je ook beelden te zien van soldaten die vechten in een stad. In de tweede helft van de verhaaltrailer neemt Activision ook de tijd om hoofdpersonage Arthur Kingsley en zijn team te introduceren. Dat team bestaat uit explosievenexpert Lucas, piloot Wade, sluipschutter Helena en de rechterhand van Kingsley, Richard.

Cover image for YouTube videoStory Trailer | Call of Duty: Vanguard

Net zoals in voorgaande games nemen spelers het hier ook op tegen een sinistere protagonist. Deze keer is het de beurt aan Nazi-officier Freisinger die ervan droomt om een nieuw Nazi-regime uit te grond te stampen en Hitler te vervangen als nieuwe Führer.

Meer informatie over de nieuwste Call of Duty lees je in onze features over Call of Duty: Vanguard Zombies, het Call of Duty: Vanguard verhaal en setting, de Call of Duty: Vanguard release en de Call of Duty: Vanguard multiplayer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Vanguard

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties