Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk de zesde aflevering van Gametown online!

Alles over de 3DS, met o.a. Pilotwings Resort, Super Street Fighter IV 3D Edition, Ridge Racer 3D én accessoires!

Het is alweer tijd voor de laatste aflevering van het tweede seizoen van Gametown, maar we gaan eruit met een knal. De Nintendo 3DS is ondertussen in het land, en dat wil uiteraard zeggen dat deze nieuwe handheld centraal staat in deze zesde episode.

Zo bespreken we niet enkel de handheld zelf, maar ook enkele van de leukste lanceringtitels. Zo komt Nintendo Pilotwings Resort en Super Street Fighter IV 3D Edition voorstellen, terwijl Bart van Namco Ridge Racer 3D mee naar de studio brengt.

bigBen laat ons allerhande accessoires zien waarmee je je 3DS-ervaring soepeler kan laten verlopen. Screen protectors, adapters en bescherming waardoor je spiksplinternieuwe console minder snel stuk kan gaan; we stellen het allemaal aan jullie voor.

En natuurlijk is ook Manu van Tones weer van de partij, en hij heeft het deze keer onder meer over USB 3.0 waardoor je sneller dan ooit data kan overzetten naar allerlei apparaten. Afsluiten doen onze eigenste Joachim en Philip, die alvast een tipje van de sluier komen lichten omtrent de spellen die op de aankomende E3-beurs in Los Angeles te vinden zullen zijn.

Over de E3 gesproken: Gametown keert rond de datum waarop de beurs plaats zal vinden (begin juni) terug met uitzendingen waarin we zowat alles rond de grootste gamebeurs ter wereld gaan behandelen. Iets om naar uit te kijken.

Tot binnenkort!

De laatste aflevering van het tweede seizoen van Gametown.

De episode van Gametown die de afgelopen week op TMF te zien was verschijnt steeds op maandag op Eurogamer België. Alle voorgaande afleveringen kun je via deze link herbekijken.

Over de auteur

Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties