Skip to main content

Bekijk de vijfde aflevering van Gametown online!

L.A. Noire! Red Faction: Armageddon! MotorStorm: Apocalypse! Portal 2! Shift 2: Unleashed! Uncharted Movie! Hardware!

We zijn alweer bij de voorlaatste aflevering van het tweede seizoen van Gametown aangekomen, maar dat heeft duidelijk geen invloed op de hoeveelheid games die we bespreken!

Deze week halen we L.A. Noire bijvoorbeeld voor de tweede keer naar boven, maar we hebben het in tegenstelling tot enkele afleveringen geleden over de indrukwekkende technologie die schuilgaat achter het spel. Daarnaast gingen we aan de slag met het aankomende Red Faction: Armageddon, en bespreken we uitvoerig de racer MotorStorm: Apocalypse.

Opnieuw brengen we verslag uit van op de EA Showcase te Amsterdam, en terwijl jullie vorige week nog Crysis 2 mochten aanschouwen komen er in de vijfde aflevering nog eens drie minstens even spannende titels aan bod. Zo gingen we aan de slag met Shift 2: Unleashed, Dragon Age 2 en - de favoriet van de redactie - Portal 2! Wat we van de spellen vonden ontdek je in de onderstaande aflevering.

Natuurlijk is ook Manu van Tones weer van de partij, en hij heeft het opnieuw over de allernieuwste snufjes binnen hardware land. Om af te sluiten zijn er nog onze eigenste Joachim en Philip die jullie nieuws brengen rond de toekomstige film rond Uncharted, én de ontmanteling van het muziekgenre door uitgever Activision.

Veel plezier met de vijfde episode van Gametown!

De vijfde aflevering van Gametown.

De episode van Gametown die de afgelopen week op TMF te zien was verschijnt steeds op maandag op Eurogamer België. Alle voorgaande afleveringen kun je via deze link herbekijken.

Read this next