Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk de Shin Megami Tensei en Fire Emblem crossover trailer

De game bestaat nog.

De Shin Megami Tensei en Fire Emblem crossover is nog steeds in ontwikkeling voor de Wii U, zo bewijst ontwikkelaar Atlus door er de eerste beelden van te tonen in onderstaande trailer.

De game werd oorspronkelijk aangekondigd in 2013. Daarna bleef het stil. Nu is duidelijk dat het een RPG betreft waarin je overdag door een futuristisch ogende stad loopt en in de schoolbanken zit. Dit is het Shin Megami Tensei-deel.

Anderzijds is er een fantasiewereld, waar de hoofdrolspelers transformeren in ridders en magiërs. Daar nemen ze het tegen elkaar op in een arena. Fire Emblem-personages maken hier hun opwachting, waaronder Lucina uit Fire Emblem: Awakening.

Een releasedatum voor Shin Megami TenseixFire Emblem blijft uit. Bekijk ook de eerste trailer van de nieuwe Fire Emblem voor de Nintendo 3DS.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties