Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk de eerste aflevering van het tweede seizoen van Gametown online!

L.A. Noire! Killzone 3! Angry Birds! Limbo! Super Meat Boy! Hardware! Gamenieuws!

Een nieuw jaar staat gelijk aan een nieuw seizoen van Gametown. Vanaf vandaag mag je gedurende de komende weken, telkens op maandag, de laatste nieuwe episode van het TMF-programma exclusief op Eurogamer België verwachten.

Waar hebben we het deze week over? Wat dacht je van EG-redacteur Jasper die Killzone 3 in de studio komt reviewen, en een grondige babbel over het verhaal van L.A. Noire! Als dat nog niet genoeg was brengen Philip en Joachim hun favoriete downloadable games mee, waaronder Angry Birds, Super Meat Boy en Limbo.

Over deze twee heren gesproken: in het tweede seizoen van Gametown zullen ze telkens weer een aspect van Eurogamer België als website in de kijker plaatsen. Deze keer hebben ze het over de algemene feel van deze toffe webstek. Ook het interessantste nieuws plaatsen Philip en Joachim op geheel eigen wijze in de kijker.

Verder keert ook Manu van Tones, een hardware winkelketen, terug om het te hebben over de laatste nieuwe snufjes in hardware land. Zo praat hij deze keer samen met David over de nieuwe processors van Intel.

Dat, en nog veel meer, zie je hieronder in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gametown!

Onze excuses voor de technische problemen, maar door de conversie van TV naar internet zijn er een paar dingen misgelopen.

Over de auteur

Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Redactielid

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties