Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk: De 7 engste dingen in Resident Evil 7

Mansion on the hill.

De Resident Evil 7 releasedatum kruipt steeds dichterbij. We krijgen de horrorgame maar niet uit ons hoofd, dus als een soort van therapie delen we de zeven griezeligste dingen die we tot nu toe in Resident Evil 7 gameplay zijn tegengekomen.

We weten nog niet veel over het verhaal van Resident Evil 7, maar wat we wel weten is dat je voor een groot gedeelte overgeleverd bent aan de verontrustende familie Baker. Jack Baker, de man des huizes, is degene die je in de vroege stukken van de game het leven zuur maakt.

Jack is continu naar je op zoek zodat hij je nader kan laten kennismaken met die schop in z'n handen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Alien in Alien Isolation, kun je nog de benen nemen als hij je ziet. Hij loopt namelijk nooit sneller dan een rustig wandelpasje.

Ergens is dit nog veel erger, want nu zit je constant verstopt in de hoop dat hij weg gaat, terwijl zijn voetstappen en geschreeuw dichterbij komen. Of, dat je plotseling klem zit tussen een doodlopende gang en Jack.

Bekijk de rest van de zeven engste dingen in Resident Evil 7 in het bovenstaande YouTube-filmpje op het Eurogamer Benelux YouTube-kanaal. En als je nog meer over de game wilt weten, lees dan de Resident Evil 7 hands-on preview van Johnny.

Resident Evil 7 is vanaf 24 januari beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties