Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Begin oktober nieuwe DLC Left 4 Dead

'The Sacrifice' zowel voor L4D1 als L4D2.

Valve laat weten dat zowel het originele Left 4 Dead als diens opvolger vanaf 5 oktober uitgerust kunnen worden met nieuwe DLC, genaamd 'The Sacrifice'. Deze downloadable content zal op Xbox Live Marketplace voor 560 MS Points te vinden zijn, terwijl de PC-versie kosteloos een upgrade kan krijgen.

The Sacrifice is een prequel op de vorige L4D-DLC, zijnde The Passing. In de nieuwe downloadable content zullen spelers aan de slag gaan met de overlevende personages uit Left 4 Dead 1, wat meteen ook duidelijk maakt waarom het origineel eveneens toegang krijgt tot deze nieuwe content.

Naast een nieuw verhaal krijgen spelers ook toegang tot "Sacrifice Gameplay", waarbij je zelf moet gaan kiezen wie er van je team zal blijven leven - en wie sterft - om het in de toekomst op te nemen tegen de zombies. Verder zal de campagne ook beschikbaar zijn in verschillende modi, zoals Versus, Survival en Scavenge.

Een leuk extraatje voor bezitters van Left 4 Dead 2 die plannen om The Sacrifice in huis te halen is dat ze na hun aankoop helemaal gratis de L4D1-DLC 'No Mercy' kunnen downloaden voor Left 4 Dead 2. Mooi gebaar van Valve, niet?

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties