Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beelden PlayStation 5 dev kit gelekt

VVVVVVVVeelzeggend.

Via Twitter zijn beelden verspreid van de PlayStation 5 dev kit. Dat is de versie van de console die naar ontwikkelaars is verstuurd om de hardware te testen. Twitteraar The Drunk Cat heeft een foto verspreid van twee dergelijke consoles. Tom Warren van The Verge heeft de authenticiteit intussen bevestigd.

Volgens Warren is de bijzondere V-opening aan de bovenkant bedoeld voor ontwikkelaars die tests uitvoeren op meerdere consoles. Door die V-opening kunnen meerdere dev kits gemakkelijker op elkaar gestapeld worden en toch de nodige koeling krijgen.

De dev kit vertelt ons weinig over het uitzicht van uiteindelijke PlayStation 5. Vermoedelijk zal die er volledig anders uitzien. Intussen kennen we wel al de PlayStation 5 release. Vanaf eind volgend jaar kunnen we aan de slag met de nieuwe console.

Wil je alles weten over de PlayStation 5? Dan vind je hier alle info over de PS5 prijs, release, games en meer!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties