Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beelden geschrapte Avengers game onthuld

Stark verhaal.

Er zijn gameplaybeelden van een geschrapte first-person Avengers game opgedoken. YouTube-kanaal DidYouKnowGaming heeft deze verwerkt in een reportage.

De beelden zijn afkomstig van een game die tussen 2011 en 2012 in ontwikkeling was bij THQ. De Australische tak van het bedrijf werkte aan de titel, die voor zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360 werd gemaakt.

Je had in de game aanvankelijk toegang tot vier speelbare personages: Captain America, Iron Man, Hulk of Thor. Black Widow en Hawkeye konden worden vrijgespeeld. Je bestuurde alle personages vanuit een first-person perspectief.

De focus van de game lag op samenwerking, waarbij verschillende personages gezamenlijk speciale combo's uitvoerden. De game was zowel in co-op als met computergestuurde karakters te spelen.

THQ besloot uiteindelijk in 2012 om het project te schrappen. Dit lag voornamelijk aan de kosten van de game. De uitgever vroeg later dat jaar een faillissement aan. Marvel koos er vervolgens voor om de rechten van de game niet van THQ te kopen.

Er is op dit moment een LEGO Avengers game in ontwikkeling. Vorige maand raakte bekend dat LEGO Marvel's Avengers zes Marvel-films omvat.

Bekijk op YouTube

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Read this next