Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bayonetta 3 update maakt activatie van Witch Time bij Viola eenvoudiger

Geheim prequel-chapter makkelijker te ontgrendelen.

Ontwikkelaar Platinum Games heeft op 10 januari een grote Bayonetta 3-update uitgerold. Die maakt het onder andere makkelijker om de Witch Time van Viola te activeren.

Dankzij update 1.2.0 kreeg Witch Time een extra animatie waardoor je meer tijd krijgt om die te activeren. Hij blijft ook langer actief. Spelers die worden aangevallen wanneer ze blocken, ontvangen nog steeds damage, maar kunnen op dat moment wel Witch Time activeren.

Daarnaast werden sommige Niflheim-levels aangepast zodat die makkelijker te voltooien zijn. Spelers die in de Gates of Hell shop het Old Picture Book kopen, krijgen meteen toegang tot alle verborgen Tricolored Keys en dus ook tot het geheime hoofdstuk van de game.

Je vindt alle patch notes van Bayonetta 3 update 1.2.0 op de website van Nintendo. Meer informatie over de game zelf vind je in Menno zijn Bayonetta 3 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Bayonetta 3

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties