Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battletoads duiken op in Xbox One-versie Shovel Knight

Opkikker.

Yacht Club Games maakt vandaag bekend dat drie Battletoads hun opwachting maken in de Xbox One-versie van Shovel Knight. In een korte trailer zie je hoe ze vanuit de ruimte landen op aarde.

Battletoads wordt gezien als een van de moeilijkste NES-games aller tijden. De titel is ontwikkeld door Rare, de studio die verder vooral bekend is van zijn Donkey Kong Country-, Banjo-Kazooie en Killer Instinct-games.

In 2002 werd de ontwikkelaar opgekocht door Microsoft. Daar werkte de studio onder andere aan Kinect-games en het design van de Xbox 360-avatars.

In de PlayStation-versie van Shovel Knight treedt Kratos uit de God of War-games op als exclusief personage. Die variant komt op 21 april uit, een releasedatum voor de Xbox One-versie is er nog niet.

Eerder deze week is Plague of Shadows nog aangekondigd, een gratis uitbreiding op de hoofdgame met een nieuw speelbaar karakter in de hoofdrol.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties