Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlestar Galactica Online doet het goed

"1 miljoen per maand"

Battlestar Galactica Online, de free-to-play MMO van Bigpoint, doet het goed. Volgens de COO van het bedrijf is het de beste start van een game van Bigpoint ooit. De MMO, die browser gebaseerd is en met micro-transacties geld binnenhaalt, kan volgens diezelfde COO 1 miljoen dollar per maand binnenhalen. Het is volgens de man de game met het meeste potentieel voor Bigpoint. Nochtans is de game nog steeds maar in open beta. Een volledige release wordt pas later dit jaar verwacht.

Battlestar Galactica Online is een MMO gebaseerd op tv-serie Battlestar Galactica (niet de jaren '70 versie, maar een "herinterpretatie"). Bigpoint werkte nauw samen met Ronald Moore, de bedenker van de serie. Ondergetekende kan de tv-serie alvast warm aanbevelen: Velen vinden het dan ook één van de beste series ooit gemaakt. Of de MMO hetzelfde lot zal ondergaan, zullen we later zien in een review.

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties