Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield Play4Free bèta in aantocht

Vanaf 4 april.

Terwijl Battlefield 3 vandaag alle aandacht voor zich opeist vanop de Game Developers Conference, verliezen velen uit het oog dat er eerst nog een andere Battlefield op het programma staat, namelijk Battlefield Play4Free.

De ontwikkelaar die gisteravond op de persconferentie in San Francisco enkele dingen over Battlefield Play4Free kwam zeggen, was letterlijk de opwarmer voor de DICE-medewerker die later op de avond Battlefield 3 zou komen tonen. De man wist dat zelf ook en we kunnen hem niet helemaal ongelijk geven, hoewel Battlefield Play4Free toch twee dingen voor heeft op z'n grote broer: de prijs en de releasedatum.

Over de prijs kan niet veel twijfel bestaan met zo'n titel, maar sinds gisteravond weten we dus ook wanneer Play4Free zal verschijnen. Op 4 april gaat de open bèta van start. Electronic Arts meldde eveneens dat zich al 600.000 mensen hebben ingeschreven om deel te nemen aan de gesloten bèta. Zij die zich inschreven en Bad Company 1, Bad Company 2 of Battlefield 1943 al gespeeld hebben, kunnen zelfs vanaf 31 maart gratis het slagveld op. Twitterfans en facebookvrienden van de game vervoegen hen vanaf 2 april.

De eigenlijke releasedatum staat nog steeds gepland voor deze zomer.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties