Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield is jarig

En brengt een volledige versie van Battlefield 3 uit.

Dat Battlefield 3 een groot succes was, dat wisten we al langer. Twaalf miljoen verkochte exemplaren van de game liegen er niet om. Enkele miljoenen mensen die voor de Premium dienst betalen, bevestigen dat nog eens. En vandaag is een speciale dag voor de Battlefield franchise: ze wordt tien jaar oud. Hiep hiep hoera!

Tien jaar aan Battlefield games, dat zijn 3 titels in de hoofdfranchise (met een vierde die eind volgend jaar verwacht wordt), uitbreidingen, DLC, remakes en spin-offs zoals Bad Company en Battlefield 2142. En ook DICE, de studio achter de reeks heeft iets te vieren. Zij wordt namelijk twintig jaar oud. Hiep hiep hoera!

Volgens de general manager van DICE heeft de reeks al meer dan 50 miljoen spelers kunnen entertainen tijdens het voorbije decennium en daarbij vermeldt hij dat het team nog steeds zeer graag met de serie werkt. Terwijl de laatste DLC-pakketten voor het spel nog moeten uitkomen, is er al een editie van het spel opgedoken op de Canadese tak van Amazon die waarschijnlijk alle extra's en uitbreidingen bundelt met het originele spel. Voor 70 dollar valt Battlefield 3: Premium Edition die op 15 september zou uitkomen te pre-orderen. Al wie lang genoeg gewacht heeft met het kopen van DLC voor het spel, komt er zo dus veel goedkoper vanaf. Hiep hiep hoera!

Heb je Battlefield 4 in huis en wil je je tegenstanders te slim af zijn? In onze Battlefield 4 guide en tips pagina kom je alles te weten over de singleplayer en multiplayer van deze game, met info over alle klassen, alle wapens, alle voertuigen en de locatie van alle dog tags!

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties