Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield Hardline - alle Evidence locaties en complete Case Files

Walkthrough om alle Evidence te vinden en Case Files te voltooien.

Battlefield Hardline heeft heel wat collectibles. In deze walkthrough lees je hoe je alle Evidence collectibles vindt. Deze Evidence heb je nodig om de verschillende Case Files op te lossen. Het vervolledigen van de Case Files leidt tot de volgende trophies of achievements:

  • Keep Digging, Detective: Voltooi een Case File
  • True Detective: Voltooi 3 Case Files
  • World's Greatest Detective: Voltooi alle Case Files

Tip: Evidence verzamel je door het met een scanner te analyseren. In de eerste episode zijn de collectibles makkelijk te vinden, maar later wordt het heel wat moeilijker. Wanneer Evidence in de buurt is begint je controller te trillen, of je kan je scanner raadplegen om te kijken hoe ver het volgende stukje ligt. Voor zij die hun leven makkelijker willen maken, bespaart onze Evidence gids voor heel wat hoofdpijn.

Episode 1: Back to School

Ledger and Money - The Hot Shot File

Het eerste bewijs vind je wanneer je als opdracht de ruimte moet inspecteren. Gebruik de scanner om het document op het bureau te analyseren.

Surveillance Photo of Stoddard - The Hot Shot File

Het tweede bewijs bevindt zich in dezelfde ruimte als het eerste, maar ligt vlakbij een printer op een toonbank. Gebruik de scanner om het te analyseren.

Box of Hot Shot - The Hot Shot File

De laatste collectible van de episode is in de volgende kamer. Gebruik de scanner om het bewijs op de tafel te vinden. Hiermee voltooi je The Hot Shot File en ontgrendel je Keep Digging, Detective trophy of achievement.

Episode 2: Checking Out

Box of Hot Shot - Hot Shot Supply Chain

Ga de waskamer binnen en loop naar de rechterhoek achteraan de kamer. De Box of Hot Shot vind je vlakbij de trap.

Care Instructions Memo - The Elmore Hotel Investigation

Als je vanaf de ingang van de waskamer naar links kijkt, zie je een Hawaii-shirt hangen. Scan het om als bewijs te verzamelen.

Drug Purchase List - The Elmore Hotel Investigation

Ga vervolgens naar de pauzekamer, die je aan de rechterkant vindt. Op een tafel ligt de Drug Purchase List.

Vial of Hot Shot - The Elmore Hotel Investigation

Nadat je de lobby van het hotel bent binnengelopen, scan je de schurk Javier Rosado die de ingang bewaakt. Neutraliseer hem op een niet-dodelijke manier en doorzoek zijn zakken op zoek naar een Vial of Hot Shot.

Tablet with IM Client - The Elmore Hotel Investigation

In de lobby vind je het volgende bewijsstuk achter de receptie. Scan de tablet die op het multifunctionele kopieerapparaat ligt.

Answering Machine - The Elmore Hotel Investigation

Het laatste bewijsstuk van deze episode bevindt zich in het kantoor naast de receptie. Daar vind je het antwoordapparaat op een bureau.

Episode 3: Gator Bait

Exploded Drug Bale - Hot Shot Supply Chain

Het eerste bewijsstuk in deze episode vind je tijdens het voltooien van het Investigate the Boathouse objectief. Na de Zipline en het uitschakelen van de drie vijanden, vind je de Exploded Drug Bale op de grond.

Toxic Barrel - Internal Affairs

Je vindt het Toxic Barrel bewijs op de weg naar het boothuis. Het ligt in het water op de hoek van de steiger. Gebruik je scanner om het te analyseren.

Regional Zoning Map - Internal Affairs

Dit bewijsstuk is moeilijk te vinden. Wanneer de spelers in de moerasboot zitten, ga je noordelijk en dan naar rechts wanneer je een steiger ziet. Beklim met de Grappling Hook de toren en neem een Zipline naar een lager platform. Hier vind je de Regional Zoning map.

Chemical Barrel - Internal Affairs

Het volgende bewijsstuk vind je ten zuiden van de alligator boerderij en ten oosten van het natuurreservaat. Zoek een groepje hutten en dan een gebouw wat verder op. Daar vind je de Chemical Barrel vlakbij.

Kilo of Cocaine - Internal Affairs

Ga naar het zuiden van het meer. Nabij een zagerij vind je de Kilo of Cocaine. Stap uit de moerasboot en beklim met de Grappling Hook een toren. Scan het bewijs op de tafel.

Newspaper Story - Internal Affairs

Zoek een groep criminelen in het midden van de alligator boerderij. Scan ze om Thomas Bell te identificeren. Schakel hem uit met niet dodelijke middelen. Op zijn lichaam vind je de Newspaper Story.

Torture Traces - Internal Affairs

Het volgende bewijsstuk vind je in een langer gebouw aan de rechterkant van de boerderij. Zoek een paar schoenen op de vloer en gebruik je scanner om ze te analyseren.

Dead Gator - Internal Affairs

Ook het volgende bewijs vind je op de boerderij. Zoek in het noorden van het meer naar de Dead Gator in het midden van een steiger.

Stained Fanboat - Internal Affairs

Het Stained Fanboat bewijsstuk vind je onder een hangar nabij de zagerij. Je kan het analyseren vanaf de toren.

Water Sampling Equipment - Internal Affairs

Ook dit bewijsstuk vind je nabij de zagerij. Verlaat een grote schuur door een deur aan de linkerkant. Zoek een schuur met een werkbank. De Water Sampling Equipment ligt op de bank.

Note Pinned with Switchblade - Internal Affairs

Ten oosten van de grote schuur vind je een stapel houtblokken. De Note Pinned with Switchblade vind je aan het einde van de stapel.

Manila Envelope - Internal Affairs

Het laatste bewijsstuk van deze episode vind je eveneens bij de zagerij. Zoek naar een geïmproviseerd kantoor in een cargo container. Het bewijs ligt op de bureau.

Episode 4: Case Closed

Barrels of Dye - Internal Affairs

Het eerste bewijsstuk vind op de eerste verdieping van het pakhuis, tegen de achterste muur. Gebruik je scanner om de Barrels of Dye te analyseren.

Gym Bag of Money - Hot Shot Supply Chain

Ook dit bewijs vind je op de eerste verdieping van het pakhuis. Zoek een kantoor waar de Gym Bag of Money op tafel ligt.

Burner Cellphones - Internal Affairs

De Burner Cellphones vind je op de derde verdieping van het pakhuis. Ga vanuit de centrale gang in het middelste kantoor aan de linkerkant. Het bewijs ligt in de vuilbak.

Talking Tamu - Tamu Stuffy Internal Affairs

Dit bewijsstuk vind je op de derde verdieping van het pakhuis in een kantoor naast de pauzekamer. Het ligt in een hoek en is makkelijk te missen.

Elmore Plaza Business Card - The Elmore Hotel Investigation

Het laatste bewijsstuk voor de Case File van The Elmore Hotel Investigation vind je op de derde verdieping. Ga de trap op naar het kantoor van de manager. de Elmore Plaza Business Card ligt op zijn bureau.

Poster for Tamu-Tamu - Internal Affairs

Het volgende bewijs vind je bij de ingang van het Domo Roboto pakhuis. De Poster for Tamu-Tamu vind je onder de Tactical Gear. Gebruik je scanner om het te analyseren.

Tamu-Tamu DVDs - Internal Affairs

To find the Tamu-Tamu DVDs, move out of the upstairs office and look for a shelf in the center of the Domo Roboto warehouse. Use the Scanner to spot the DVDs and analyze them.

Letter from Neltz's Business Manager - Internal Affairs

Beneden waar je het Domo Roboto pakuis binnenkomt, is er een groter kantoor waar je het volgende bewijsstuk vindt. Doorzoek de bureau aan de achterkant van de kamer voor de Letter from Neltz's Business Manager.

Flyer for Tamu-Tamu - Internal Affairs

Het volgende bewijs vind je in het kantoor beneden in het pakhuis. Kijk uit voor een boekenschap naast een waterkoeler om de Flyer for Tamu-Tamu te vinden.

Crate of Hot Shot - Hot Shot Supply Chain

Ga naar de kelder van het Domo Roboto pakhuis. Schakel de bewaker uit en zoek de Crate of Hot Shot in de achterste hoek.

Episode 5: Gauntlet

Voor deze episodes zijn er geen bewijsstukken om te verzamelen.

Episode 6: Out of Business

Purchase Order for Bianchi - Power Play

Het eerste bewijsstuk vind je bij de autohandelaar. Zoek de Purchase Order for Bianchi op een bureau aan de voorkant van de zaak. Gebruik je scanner om het te analyseren.

Letter from Kang's Wife - Power Play

De Letter from Kang's Wife vind je in kantoor aan de achterkant. Zoek een bureau met een computer die niet aangesloten is. Het bewijs ligt er tegenover.

Boomer Photo - Power Play

Zoek achter de garage in de sloperij een crimineel genaamd James Mun. Neutraliseer hem met niet dodelijke middelen en scan zijn lichaam voor de Boomer Photo.

Designer Luggage - Power Play

Schakel alle criminelen zowel binnen als buiten de sloperij uit en doorzoek daarna de garage. Op een tafel vind je de Designer Luggage.

K-Pop Album - Power Play

De K-Pop Album vind je in het pakhuis, in een hoek tegenover het kantoor. Zoek een stereo om met je scanner te analyseren.

Remote Detonator - Power Play

Ook het volgende bewijs vind je in het pakhuis van de sloperij. De Remote Detonator ligt op een werkbank dichtbij één van de wagens.

Photo of Lily Kang and Roark - Power Play

Ga naar de kantoorruimte aan de achterkant van de chop shop. De Photo of Lily Kang and Roark ligt op een bureau.

Bomb Under Kang's Bianchi - Power Play

In de chop shop staat een witte wagen met de deuren open. Zoek onder de wagen naar de Bomb Under Kang's Bianchi.

Pallet of Hot Shot - Hot Shot Supply Chain

Het laatste bewijs vind je eveneens in de chop shop, deze keer tegen de muur onder de trap. Analyseer het pallet met je scanner.

Episode 7: Glass Houses

White Van - Power Play

In de garage naast de waskamer vind je een wit busje. Scan het label op de zijkant om je eerste bewijsstuk te verzamelen.

Shipping Labels - Power Play

Op de eerste verdieping van de villa vind je een kantoor vlakbij de eetkamer. In het kantoor van je de Shipping Labels op de bureau.

Wall of Photos - Power Play Ga van de garage naar de overkant van de villa en ga de sportruimte binnen. Zoek een geheime deur aan de rechter muur. De Wall of Photos hangt aan een prikbord.

Safe Combination - Power Play

Scan in de leefruimte beneden de twee mannen. Identificeer één van hen als Cameron Briller en schakel hem uit met niet dodelijke middelen. Scan zijn lichaam om de Safe Combination te vinden.

Tanks of Tear Gas - Power Play

In de serre vind je één crimineel. Schakel hem uit en zoek in een kast naar de Tanks of Tear Gas. Gebruik de scanner om het bewijsstuk te analyseren.

Box of SS190 Cartridges - Power Play

Dit bewijs vind je bij de schietbaan. De Box of SS190 Cartridges vind je in het hokje links van de enige schutter.

Rifle Suppressors - Power Play

De Rifler Supressors liggen vlakbij het vorige bewijsstuk. Meer specifiek bij de schietbaan in de booth rechts van de eenzame schutter.

SWAT Flak Jackets - Power Play

Dit bewijsstuk vind je in een kleine kamer bij de schietbaan achter de villa. De SWAT Flak Jackets liggen op een schap te wachten.

File Inside the Safe - Power Play

Kijk in de safe in Roark's poolhouse. Hier vind je de File Inside the Safe, het laatste bewijsstuk van episode 7.

Episode 8: Sovereign Land

Bomb Blueprint - The Boomer Connection

Ontmoet Boomer in de communicatie trailer aan de buitenkant van het kamp. Op een tafel vind je de Bomb Blueprint.

Hot Shot Lab - Hot Shot Supply Chain

Dit bewijsstuk vind je in een trailer links van de plaats waar je het alarm uitschakelt. Scan de scheikundige apparaten op de kachel en kast. Dit voltooit de Case File Hot Shot Supply Chain.

ATF Agent's Badge - The Boomer Connection

In het kamp vind je Jim Preston. Schakel hem uit met niet dodelijke middelen en scan zijn lichaam om de ATF Agent's Badge te verkijgen.

Torture Room - The Boomer Connection

Zoek de trailer met de grote ijzeren palmboom. Klim op de ladder. Op de bovenste verdieping scan je het marteltuig in de Torture Room.

Cell Phone - The Boomer Connection

In dezelfde trailer waar je het marteltuig vindt, bevindt zich ook het Cell Phone bewijsstuk. Zoek de telefoon in dehoek van de kamer naast een stereo.

Boomer Dossier - The Boomer Connection

Dit bewijs vind je in een trailer in het zuid-oosten van het kamp. Je vindt de Boomer Dossier op de tafel aan de voorkant.

License Plate - The Boomer Connection

Na de aanval op het tankstation loop je rond het gebouw en zoek je naar een vierdeurs auto. Gebruik de scanner op de nummerplaat.

ATF Agent's Grave - The Boomer Connection

Steek vanaf het tankstation de straat over naar een uitgebrand gebouw. Het ATF Agent's Grave bewijsstuk vind je aan de linkerkant.

Ricin Bomb - The Boomer Connection

Het laatste bewijs van deze episode vind je in de hangar bij het vliegveld. Ga binnen en ga naar links. Zoek naar een werkbank met daar op de Ricin Bomb. Dit bewijsstuk voltooit de Boomer Connection Case File.

Episode 9: Independence Day

Box of Books - Preferred Outcomes

Na het uitschakelen van de twee bewakers in het steegje, vind je de Box of Books vlakbij de container. Gebruik de scanner om het bewijsstuk te analyseren.

Staffing Chart - Preferred Outcomes

Ga het gebouw langs het steegje binnen. Schakel de bewaker in het security kantoor uit. De Staffing Chart vind je op de bureau naast de kalender en de lamp.

Letter from Chicago Politician - Preferred Outcomes

Ga naar de twintigste verdieping van het gebouw en sluip in het kantoor vlakbij de receptie. De Letter from Chicago Politician ligt op de bureau.

Revenue Sketch - Preferred Outcomes

Zoek op de twintigste verdieping een vergaderruimte met fruit op tafel en een notitiebord in de hoek. Scan de Revenue Sketch op het bord.

Notice of Transfer - Preferred Outcomes

Zoek op de negentiende verdieping John Starnes. Arresteer hem en zoek op zijn lichaam het bewijsstuk Notice of Transfer.

Email from Dawes's Computer - Power Play

Dit bewijsstuk vind je in het kantoor op de de eenentwintigste verdieping. Scan het computerscherm om de Email from Dawes's Computer te vinden. Dit voltooit de Power Play Case File.

Photograph of Dawes' Wife - Preferred Outcomes

Naast de lift in het kantoor op de eenentwintigste verdieping, vind je op een kast het bewijsstuk Photograph of Dawes's Wife.

Bank Website - Preferred Outcomes

Wanneer je in de penthouse aankomt, ga je naar een kantoor links van de kluis. Hier vind je het bewijs op de laptop. Scan de laptop om de Bank Website te vinden.

Photo of Dawes' Dying Wife - Preferred Outcomes

In het kantoor het penthouse vind je een trap naar een slaapkamer. Op het nachtkastje aan de rechterkant van het bed vind je de Photo of Dawes's Dying Wife.

Episode 10: Legacy

Fax from Neil Roark - Preferred Outcomes

Ga van de wegverspeering naar het gebouw aan de achterkant waar het alarm zich bevindt. Binnen vind het Fax from Neil Roark bewijsstuk op de fax machine.

Summons from the IRS - Preferred Outcomes

Ga de hut vlakbij het tweede alarm binnen. Achter de bar vind je de Summons from the IRS. Analyseer het bewijs met je scanner.

Surveillance Log - Preferred Outcomes

Ga naar het gebouw ten zuidoosten van het utility complex en ga naar binnen. Hier vind je het Dossier on Cpt. Hector Mendoza bewijsstuk op een bureau.

Dossier on Cpt. Hector Mendoza - Preferred Outcomes

Ga naar de noordkant van de villa en gebruik de Grappling Hook om op het dak te komen. Ga door de glazen deur. De Surveillance Log ligt op de salontafel. Scan dit bewijs om de Preferred Outcomes Case File te voltooien.

Reacties

More On Battlefield Hardline

Meest recente artikelen