Skip to main content

Battlefield 4 krijgt Second Assault DLC

Tijdelijk exclusief voor Xbox One.

Uitgever Electronic Arts onthult de downloadbare uitbreiding Second Assault voor Battlefield 4. Het betreft vier levels voor de multiplayermodi, die de fans nog kennen uit Battlefield 3.

Ontwikkelaar DICE werkt aan de 'fan-favoriete' maps Caspian Border, Operation Metro, Operation Firestorm en Gulf of Oman. Deze worden opnieuw gebouwd in de Frostbite 3 engine en bevatten nu Levolution-momenten. Deze nieuwe feature uit Battlefield 4 geeft spelers invloed op de vorm van het speelveld, bijvoorbeeld door een wolkenkrabber omver te blazen.

Second Assault lanceert op 22 november exclusief voor de Xbox One. In een later stadium wordt de uitbreiding ook naar de pc, PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox 360-versies van de game gebracht. De DLC is onderdeel van de Premium Pass.

Battlefield 4 is sinds 29 oktober verkrijgbaar. Zowel beginners als veteranen kunnen terecht in de Battlefield 4 guide van Eurogamer Benelux, met daarin onder andere tips voor de multiplayermodi en een walkthrough voor de singleplayer.

Bekijk op YouTube

Read this next